• Nuevo
Prettyia Macrame Rack Revista Modern Țesute Display Stand de Cărți de Depozitare Coș de Pepinieră Ziare Titularul Living Home Organizer Decor DIY Asambla

Prettyia Macrame Rack Revista Modern Țesute Display Stand de Cărți de Depozitare Coș de Pepinieră Ziare Titularul Living Home Organizer

clasificat:
RON 49.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Rustic chic ponosit decorative peste tot, pentru apartament, apartament, RV, dormitor, living, baie, dormitor, birou și mai mult.Realizate din bumbac coarda din lemn și material, curățenie și ordine în spații de locuit!.Elegant Boho Design, frumos concepute și subevaluate, manual macram de compensare și cadru de lemn oferă această rustic și autentic uite, făcându-l perfect decor pentru casa ta, birou , camera de studiu.Dimensiune : 32x16x25cm/12.60x6.30x9.84inch, Convenabil dimensiune pentru a se potrivi într-o varietate de spații într-o singură cameră.Organizator Multifunctional, reviste ziare de stocare, de asemenea, o mare pentru stocarea de litere, prosoape, jucarii, obiecte mici, jocuri de societate, televizor, cataloage, carti,carte și mai mult.Descriere : - Elegant Boho Design, frumos concepute și subevaluate, manual macram de compensare și cadru de lemn oferă această rustic și autentic uite, făcându-l perfect decor pentru casa ta, birou , camera de studiu. - Rustic chic ponosit decorative peste tot, pentru apartament, apartament, RV, dormitor, living, baie, dormitor, birou și mai mult. - Dimensiune : 32x16x25cm/12.60x6.30x9.84inch, Convenabil dimensiune pentru a se potrivi într-o varietate de spații într-o singură cameră. - Multifunctional organizator, reviste ziare de stocare, de asemenea, o mare pentru stocarea de litere, prosoape, jucarii, obiecte mici, jocuri de societate, televizor, cataloage, carti,carte și mai mult. - Fabricat din bumbac coarda din lemn și material, curățenie și ordine în spații de locuit!Specificatii : - Material : Bumbac Frânghie și de Lemn : rack este nava jumătate asamblat și va lua o șurubelniță și un cuplu de minute pentru a pune împreună.Pachetul Include : 1 Bucata Rack Revista : Culoare ar putea fi ușor diferite din cauza de calibrare a culorii de fiecare monitor.Vă rugăm să permiteți-ușor de măsurare abatere datorită măsurare manual.Apreciem foarte mult ca ati ales magazinul nostru.Vă rugăm să verificați detaliile de produsele noastre în descrierea cu atenție înainte de cumpărare.Multumesc!.

Proprietățile

- Material:
Sfoara bumbac si Lemn
- :
Rack este nava jumătate asamblat și va lua o șurubelniță și un cuplu de minute pentru a pune împreună.
Pachetul Include:
1 Bucata Rack Revista :
Culoarea ar putea fi ușor diferite din cauza de calibrare a culorii de fiecare monitor. :
Vă rugăm să permiteți-ușor de măsurare abatere datorită măsurare manual. :
Apreciem foarte mult ca ati ales magazinul nostru. Vă rugăm să verificați detaliile de produsele noastre în descrierea cu atenție înainte de cumpărare. Multumesc!!! :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!