• Nuevo
100BUC Silicon Rimel Baghete de Unică folosință Gene Sprancene Sprancene Pensula pentru Machiaj, Extensii de Gene (Negru)

100BUC Silicon Rimel Baghete de Unică folosință Gene Sprancene Sprancene Pensula pentru Machiaj, Extensii de Gene (Negru)

clasificat:
RON 17.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

De unică folosință gene perii sunt foarte bune pentru gene înainte și/sau după rimel, extensii de gene, sprancene si machiaj.Sprânceană perie cu mâner de cristal și flexibil de silicon, perie de cap, la îndemână și ușor de utilizat.Perie rimel capul poate fi aplecat ușor în funcție de nevoile de zi cu zi.Instrumente de unică folosință pentru a aplica orice rimel și nu trebuie să vă faceți griji despre spălarea perie geană de fiecare dată.Perfect pentru călătorii, petreceri, magazin de machiaj, salon de înfrumusețare și de uz personal.Pachetul inclusiv : 100 BUC unică folosință genelor perie, perie de cap sunt de 1 inch în lungime, perii sunt de 4.1 inch în lungime.Culoare : Negru.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!