• Nuevo
RLECS 4buc Ghimpată Ventil cu Bilă în Linie Robineti Comutator Barb Furtun, Conectori pentru Picurare Acvarii de Irigare, 1/4-Inch ID

RLECS 4buc Ghimpată Ventil cu Bilă în Linie Robineti Comutator Barb Furtun, Conectori pentru Picurare Acvarii de Irigare, 1/4-Inch

clasificat:
RON 17.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Bun material plastic rezistent la impact structură și materiale rezistente la coroziune pot asigura că mingea a supapei are durată lungă de viață, durabilitate, instalare convenabil și nici o scurgere.Mare mâner tip fluture poate realiza cu ușurință un cuplu redus și netedă de rotație a mânerului.Roșu mânerul poate fi ajustat sau complet închis pentru funcționarea convenabil.Instalare ușoară, fără lipici, în condiții de siguranță și ușor de instalare de instrumente sau dispozitive de fixare.Doar împinge țeava pe barb pentru a instala ferm, fără scurgeri de apă.Dacă este necesar, se înmoaie capătul țevii cu un aer cald pistol sau cu o suflantă.O metodă eficientă de a controla fluxul de apă pentru plante individuale, recipiente de plantare, paturi de flori, grădini, sere și peluze.Este potrivit pentru dripper sistem și pompă de acvariu pentru a controla în mod eficient fluxul de apă.Caietul de sarcini : Denumire Produs : Ghimpată Ventil cu Bilă Material : Polipropilenă Culoare : negru,rosu Lungime : 87mm/3.43 inch Barb diametru exterior : 6.5 mm(1/4) inch Potrivit pentru 4/7 capilar folosi Pachetul contine : 4 BUC Ghimpată ventil cu bilă Foarte potrivit pentru controlul iaz sau acvariu pompe.Cel mai bine este să-l loc după filtrul sau pompa.Sfaturi de instalare : Pentru tub de picurare, împingeți-l ferm la barb parte a comutatorului, conector, tee, sau cotului pentru a se asigura că articulația este ferm și nu se scurge.Înainte de a instala accesorii, vă rugăm să se înmoaie conducta.Puteți restul tubului în soarele fierbinte, sau de a folosi un uscator de par la capătul tubului scurt timp înainte de a introduce tubul.Instalați 1/2" diametru interior, 5/8" diametrul exterior al furtunului.

Proprietățile

Numele Produsului:
Ghimpată Ventil Cu Bilă
Material:
polipropilenă
Culoare:
Negru, Roșu
Lungime:
87mm/3.43 inch
Barb diametrul exterior:
6.5 mm(1/4) inch
Potrivit pentru 4/7 capilar utilizare :
Pachetul contine:
4BUC Ghimpată ventil cu bilă
Foarte potrivit pentru controlul iaz sau acvariu pompe. :
Cel mai bine este să-l loc după filtrul sau pompa. :
sfaturi de instalare:
Pentru tub de picurare, împingeți-l ferm la barb parte a comutatorului, conector, tee, sau cotului pentru a se asigura că articulația este ferm și nu se scurge. :
Înainte de a instala accesorii, vă rugăm să se înmoaie conducta. Puteți restul tubului în soarele fierbinte, sau de a folosi un uscator de par la capătul tubului scurt timp înainte de a introduce tubul. :
Instalați 1/2 diametru interior, 5/8 diametrul exterior al furtunului. :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!