• Nuevo
UIMITOR de Unică folosință, Halate de Laborator 40 gsm. Pachet de 10 Albastru cu Polietilena Polipropilena Rochiile de Mare, 38. Lichid Rezistent la Munca Halat cu Tricot Mansete si Guler, 1 Buzunar. Unisex Vizitator PPE Îmbrăcăminte.

UIMITOR de Unică folosință, Halate de Laborator 40 gsm. Pachet de 10 Albastru cu Polietilena Polipropilena Rochiile de Mare, 38.

clasificat:
RON 179.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Cu Polietilena Polipropilena Halate De Laborator.PACHET DE 10 ALBASTRU PP+PE halatele MARE 38" Timp : de unica folosinta PP/PE straturi sunt proiectate pentru a preveni apă și alte lichide de la curgând prin haine, 40 gsm.-O bucată de haină rezista la foarte multe grăsimi, grăsimi și uleiuri.Ușor și confortabil de purtat.NIVEL RIDICAT DE CONFIDENȚIALITATE : Tesatura este construit dintr-un amestec de polietilenă și polipropilenă într-o membrană permeabilă.Individual inspectate pentru dimensionare, de cusut și de manoperă.Materialul este potrivit pentru unele lichide și unde lichid splash este un motiv de îngrijorare.CONFORTABIL ȘI UȘOR de A PUNE PE : PP acoperă sunt confortabile și ușor de a pune pe.Toate aceste științe jacheta haine include cu 1 buzunar, tricot gât, mâneci lungi, tricot manșete și fixează fata pentru un plus de confort.PROTECȚIE de ÎNCREDERE : Industrial clasa de rochii sunt usoare, respirabil și confortabil.Non-țesute tesatura oferă lichid-rezistenta excepționale și respirabilitate.O singură utilizare halate de laborator acoperi corpul și de îmbrăcăminte, și de a crea o barieră fizică la transferul de praf și alte materiale.LARG POTRIVITE : Industrial clasa de rochii sunt utilizate in ateliere, santiere de constructii, pictura, comerciale și de uz casnic inspecții, păstrând pe insulaton etc. Eco-friendly haine sunt bune pentru muncitori într-electronice locuri de muncă, restaurante, hoteluri, catering.Această îmbrăcăminte de unică folosință este excelent pentru măcelărie, delicatese, fructe de mare prep zonă și altele.Albastru de Laborator Straturi cu Buton de Închidere, Mansete Tricotate și Gâtului, 1 Buzunar pe Dreapta.Dimensiune : Mare, 38" Long Material : cu Polietilena polipropilena 40 gsm Cantitate : 10 buc de haine de laborator pe pack These extra durabil labcoats oferă protecție de bază împotriva praful și alte particule.Ideal pentru protecție generală de praf sau moloz lumină, oferă usoare de protecție împotriva uscat particule.Nostru poli robe sunt o opțiune convenabilă pentru profesionistii din domeniul serviciilor alimentare, care lucrează cu carne crudă și pește, feliat deli produse, sau chiar de servicii de curatenie cu dure.Aceste bugetul PPE straturi oferă protecție simplă și eficientă.Lumină-greutate și respirabil pentru confort de utilizare.Potrivit pentru bărbați și femei.Un timp de utilizare straturi pot fi aruncate la sfârșitul zilei sau în între locuri de muncă, iar mizeria se duce cu ei.Mai mult decât atât polipropilenă rochie scade cantitatea de lenjerii de pat trebuie să se spele.Adaugă haina asta la urmatorul eveniment de protecție de calitate și de prezentare!BANI ÎNAPOI de GARANTARE : de Unică folosință mari poli rochiile sunt susținute de o garanție de 100% .Dacă nu sunteți complet mulțumit cu produsul vei primi banii inapoi!.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!