• Nuevo
Role de păr, 24 Pack Auto de Prindere Salon de Coafură, Bigudiuri, Bigudiuri Seturi, DIY Coafura Buclat, de Ziua Mamei, cadouri pentru Femei, Mama, Sotie, Fiica, Culorile Pot Varia (12xJumbo+12xLarge)

Role de păr, 24 Pack Auto de Prindere Salon de Coafură, Bigudiuri, Bigudiuri Seturi, DIY Coafura Buclat, de Ziua Mamei, cadouri pentru

clasificat:
RON 29.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

A crea un 3-inch secțiunea de la creștetul capului și pieptene prin deci este netedă și fără complicații.Incepand rola-ți părul, de capetele la rădăcini, departe de fata.A crea un 3-inch secțiunea de la creștetul capului și pieptene prin deci este netedă și fără complicații.Culoare : Culori Asortate.Repetați acest pas.Practic instrument de styling care vă pot ajuta să împletească tot felul de epocă stil de păr cu ușurință.Repetați acest pas.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!