• Nuevo
Pachete de 4 si 6 rezistent la apa de Urgență de Supraviețuire Sac de Dormit cu Gluga | Pătură Termică | Ușor, Respirabil| pentru Camping, Drumeții și alte Activități în aer liber.

Pachete de 4 si 6 rezistent la apa de Urgență de Supraviețuire Sac de Dormit cu Gluga | Pătură Termică | Ușor, Respirabil| pentru

clasificat:
RON 45.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Durabil si Usor : Material este alcătuit din 26um extra gros material mylar.Are, de asemenea, rupe și puncție strat rezistent pentru a depăși condiții extreme, și cântărește doar 4.1 uncii per sac de dormit.Pastrarea tine de cald noaptea : Acest multifuncțional sacul de dormit are o reflectorizante interior care vă ajută să vă țină de cald prin reflectarea 90% din caldura corpului înapoi la tine.Stai cald și uscat cu material impermeabil care protejeaza sac de dormit din exterior condens.Are chiar si o capota pentru a proteja capul și gâtul de vreme rece sau ploaie.Supraviețuirea la cele mai bune : se Aplică pentru toate condițiile meteorologice.Perfect companion la îndemână pentru a vă ajuta să supraviețuiască în orice condiții care le-ar putea întâlni în aventurile tale!.La prețuri accesibile pentru toți : Vine în 4 pachete la un pret foarte accesibil pentru familia ta sau prietenii de 4. Poate fi, de asemenea, stocate pe kituri de supraviețuire sau de camping kituri pentru utilizare de urgență.Acest reutilizabile multifuncțional sac de dormit vor într-adevăr să economisiți bani.Mereu pe drum : Acesta este un mic și compact de camping sac de dormit care le puteți doar pune-l în buzunar, dacă sunteți într-o grabă.De asemenea, se potrivesc într-o mănușă spate, kituri de urgență și de camping kituri.Upgrade kit de supraviețuire și echipamentul de camping cu ARTOS multi scop sac de dormit, Garantat pentru a vă menține caldă și în condiții de siguranță de la toate condițiile meteorologice.Ușor și compact, care poate fi plasat în cutia de mănuși și se potrivesc în complet ambalate de camping sac.Bucurați-vă de camping și drumeții, fără griji cu ARTOS multi scop sac de dormit.Specificatii : Culoare : Orange Material : 26um foarte groasă mylar material Package Include : ARTOS Multi scop sac de Dormit x 4.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!