• Nuevo
Sac de masa de prânz pentru Femei și Bărbați, Mari Izolate Cutie de Prânz Cooler Tote Pungi, Adult, Reutilizabil masa de Prânz Cutii cu Rezistente la Apa pentru locul de Muncă, Școală, de Călătorie și de Picnic (Gri)

Sac de masa de prânz pentru Femei și Bărbați, Mari Izolate Cutie de Prânz Cooler Tote Pungi, Adult, Reutilizabil masa de Prânz Cutii

clasificat:
RON 33.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

????UMANIZAT STRUCTURA : Izolate masa de prânz sac adoptă deschiderea de proiectare și fermoar dublu, acolo sunt fire de metal pe ambele laturi ale deschiderii pentru a repara erorile de deschidere, permițându-vă pentru a pune cu ușurință în/scoate cutia cu mâncare, băutură și mâncare.Stil la modă de design face masa de prânz sac este ideal pentru a fi folosit de bărbați și femei. ????CAPACITATE MARE : Dimensiune : 10.5 LX6.5 WX10 H.Aceasta cutie de prânz are o mare capacitate internă care poate stoca până la 12 Cutii.Buzunarul frontal poate fi pus în masă, gustare, portofele sau telefoane mobile și consumabile de zi cu zi.Ochiurilor de plasă buzunare pe ambele părți poate fi pus în sticle de apă și umbrele de soare. ????MARE de MATERIAL : sac de masa de prânz a fost actualizat, folie de aluminiu gros captuseala este fără sudură pentru a îmbunătăți prevenirea scurgerilor,ușor pentru a curăța interiorul compartimentului; gros de spumă izolatoare în stratul de mijloc al cooler sac se pot păstra alimente reci, calde și proaspete pentru o lungă perioadă de timp; exterior folosește Oxford pânză material, care este impermeabil și rezistent la uzură. ????UTILIZARE MULTIFUNCTIONALA : Heavy duty caseta de prânz de mânerul este fabricat din material de lenjerie și combinat cu high-tech tehnologia de cusut, astfel încât masa de prânz tote puternic și durabil, care poate deține cutii de pranz, fructe și băuturi, în același timp, permițându-vă să gust mâncare caldă și băuturi reci în zone de birouri, școli, picnicuri, de călătorie și de camping. ????SERVICE în GARANȚIE : Vom oferi cu trei luni service în garanție.În procesul de folosind sac de masa de prânz, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări, vom face tot posibilul să-l rezolve pentru tine.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!