• Nuevo
Men 2-în-1 Șampon + Balsam Bundle - Metoda Bărbații Mare + Surf 14 Fl Oz și de Călătorie Dimensiune 3.4 Fl Oz Sticle (2 Articole)

Men 2-în-1 Șampon + Balsam Bundle - Metoda Bărbații Mare + Surf 14 Fl Oz și de Călătorie Dimensiune 3.4 Fl Oz Sticle (2 Articole)

clasificat:
RON 51.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

SAMPON & BALSAM PACHET : Acest bărbați 2-în-1 șampon și balsam pachet include o Metodă de Oameni Mare + Surf 14 fl oz sticla si unul 3.4 fl oz călătorie dimensiune sticla.La UN PAS de SPĂLARE și CLĂTIRE : în Loc de a avea nevoie de sampon, se clateste, condiție, și apoi se clătește din nou, acum ai nevoie doar să se spele și clătiți-o dată!Acest 2-în-1 șampon + balsam va ajuta cu siguranță pe cei ocupat zilele cu timp de pierdut.Facut cu mentol răcoritor și o infuzie de argan si ulei de jojoba.Face o treaba excelenta de curatare si hidratare a parului si scalpului într-un singur pas.PARFUM : Mare + Surf vă oferă mirosul de ocean, țărm, valuri de apă sărată, si simti ca esti pe un litoral aventura confruntă rece briza de coastă.Pe BAZA de PLANTE : a Făcut pe bază de plante de curățare și balsamuri fără parabeni și ftalați.Cruelty free (testat de oameni, nu animale).Ecologic : Sticlă (fără capac) este realizat din 65% din plastic reciclat (PCR).Acest bărbați 2-în-1 șampon și balsam pachet include o Metodă de Oameni Mare + Surf 14 fl oz sticla si unul 3.4 fl oz călătorie dimensiune sticla.Facut cu mentol răcoritor și o infuzie de argan si ulei de jojoba.Mirosul te face sa te simti ca daca esti pe unele mare de pe litoral, aventura. (2 elemente).

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!