• Nuevo
Raven Document Original Scanner - Mare Touchscreen, Color, Duplex, de documente (ADF), Scanare Wireless la Nor, WiFi, Ethernet, USB, Acasă sau la Birou Desktop (2nd Gen)

Raven Document Original Scanner - Mare Touchscreen, Color, Duplex, de documente (ADF), Scanare Wireless la Nor, WiFi, Ethernet, USB,

clasificat:
RON 133.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

SCANARE către CLOUD — scanare de până la 40ppm direct în servicii integrate de cloud (Raven Cloud, Dropbox, Google Drive, Evernote, Box, Share Point, One Drive, Quickbooks Online), USB Drive, e-Mail, FTP, SMB Partaja sau Fax.CĂUTATE DOCUMENTE — toate documentele scanate produce căutare în Pdf cu OCR.Gratuit Raven Nor abonament inclus pentru un număr nelimitat de stocare cloud securizate.SCANARE WIRELESS — document independent scanner cu Wi-Fi și conectivitate Ethernet pentru a scana și trimite documente fără fir, fără a fi nevoie de un computer.DISPLAY-ul TOUCHSCREEN — Mare 8" ecran LCD ofera o vizibilitate mai mare și mai incredibilă experiență tactilă pentru o navigare mai ușoară și editare de documente, fără un calculator.SCANARE STIVE AUTOMAT Reglabil anti-blocaj de 50 de coli Alimentator Automat de Documente mânere standard de documente, chitanțe, cărți de vizită și carduri de IDENTITATE într-o extensibile tava de ieșire.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!