• Nuevo
VGEBY Scaun Prindere 34.9, Biciclete Eliberare Rapidă Seat Post Clema cu Clema Maneta pentru a se Potrivi 30.4/30.8/31.6 mm MTB Biciclete (Culoare : Rosu-34.9)

VGEBY Scaun Prindere 34.9, Biciclete Eliberare Rapidă Seat Post Clema cu Clema Maneta pentru a se Potrivi 30.4/30.8/31.6 mm MTB Biciclete

clasificat:
RON 65.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

REGLAȚI ÎNĂLȚIMEA SCAUNULUI EASLIY : Aceasta este o eliberare rapidă stil clemă, astfel încât să puteți regla înălțimea scaunului pentru a se potrivi înălțimea dumneavoastră cu ușurință.BUNA ECHIPARE : Cu un diametru interior de 34.9/31.8 mm, acest scaun post clemă este potrivit pentru 30.4/30.8/31.6 mm biciclete seat mesaj, care este convenabil și util.PREMIUM MATERIAL : Seat Prindere 34.9 este fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu cu manopera rafinat, care este netedă, ușor, durabil și rezistent la uzură.USOR DE instalat : se poate instala Scaunul nostru Prindere 34.9 pe motocicleta cu ușurință, chiar dacă nu ești profesionist la reparatie biciclete, foarte economisind timp și practică.GARANȚIE : Dacă aveți orice problemă cu acest produs, puteți profita de 180 de zile de garanție.Vom schimba sau returna din orice motiv.Puteți ajusta clema pe drum chiar și fără orice alte instrumente, face ciclism fără probleme.Astfel de accesorii practice pentru ciclism.Nu-l ratați, în valoare de cumpărare!Caracteristici : 1. PREMIUM MATERIAL : Seat Prindere 34.9 este fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu cu manopera rafinat, care este netedă, ușor, durabil și rezistent la uzură.2. BUNA ECHIPARE : Cu un diametru interior de 34.9/31.8 mm, acest scaun post clemă este potrivit pentru 30.4/30.8/31.6 mm biciclete seat mesaj, care este convenabil și util.3. USOR DE instalat : se poate instala pe bicicleta cu ușurință, chiar dacă nu ești profesionist la reparatie biciclete, foarte economisind timp și practică.4. REGLAȚI ÎNĂLȚIMEA SCAUNULUI EASLIY : Aceasta este o eliberare rapidă stil clemă, astfel încât să puteți regla înălțimea scaunului pentru a se potrivi înălțimea dumneavoastră cu ușurință.Specificatii : Stare : 100% de Brand New Material : Aluminiu Alloy Fitment : 30.4/30.8/31.6 mm seat post(bicicleta ar trebui să fie cadru din aluminiu) Optional Culoare : Negru, Rosu, Albastru, Argintiu, Blue Weight : 55g Package Incluse : 1 X Seat Post Clemă cu Lever Note : 1. Vă rugăm să permiteți-0-1mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!