• Nuevo
Scaune de Bar Set de 3 Contra Înălțime scaune de bar cu Suport pentru picioare si Spate, Tapitat cu Catifea Neagra Bază de Metal, pentru Bucătărie mic Dejun Pub Cafenea Contra Acasă Scaun de luat Masa (Înălțime De 26/Set de 3, Alb)

Scaune de Bar Set de 3 Contra Înălțime scaune de bar cu Suport pentru picioare si Spate, Tapitat cu Catifea Neagra Bază de Metal,

clasificat:
RON 499.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Planul începe de la data achiziționării.Produs daune din accidente, pete, rupturi, și lacrimile sunt acoperite din prima zi.Produs avarii și defecțiuni sunt acoperite după garanție de producător.Fără costuri suplimentare pentru reparatii - piese de schimb, forței de muncă, și de transport maritim sunt toate incluse.Ușor susține procesul - depune o cerere oricând 24/7 prin intermediul app mobil, on-line sau prin telefon.Anula oricând, rambursare completă în termen de 30 de zile.Valori cu cadouri. 【Scaune de Bar Dimensiune : 】Înălțime 82/92cm, Lungime : 42cm, Adancime : 39cm, Stând Înălțime : 66/76cm, Simplu, stil, design și ergonomie cu pedale și spătar. 【De Material : 】de înaltă calitate, Suprafață de Catifea perna + pulbere de metal acoperite cu cadru din oțel de bază (din lemn masiv scaunul farfurie plină cu densitate mare revenire înaltă calitate burete). 【Design Anti-alunecare : 】Scaune Există un etaj protector de la partea de jos, care este echipat cu sistem anti-alunecare pad pentru a preveni zgârierea podea și de a reduce zgomotul atunci când pivotant. 【Aplicabile scenarii : 】Acest bar scaune este foarte potrivit pentru multe ocazii, cum ar fi home/living/bucatarie/cafenea/sala de mese/contra/companie salon sau sala de receptie. 【Servicii de calitate : 】Ne angajăm să furnizarea de clienții noștri cu cele mai bune servicii.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în timp și ne va ajuta să rezolve problema cât mai curând posibil!.Dimensiuni : Inaltime 26"/Set de 3 | Culoare : Alb.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!