• Nuevo
Lemne de foc Log Splitter Burghiu Set,Lemn Splitter burghie,Grele de Foraj Șurub Con Driver pentru Burghiu de Mână Stick-hex+Square+Round (32mm), pentru uz Casnic Detașabil Lemn Burghiu Electric

Lemne de foc Log Splitter Burghiu Set,Lemn Splitter burghie,Grele de Foraj Șurub Con Driver pentru Burghiu de Mână Stick-hex+Square+Round

clasificat:
RON 31.78

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

De înaltă Calitate Material : lemn de Foc Log Splitter Burghiu Set Făcut de înaltă calitate din oțel carbon de înaltă,este extrem de puternic, rezistent la impact și rezistență la uzură.Ușor pentru a rupe din cauza vibrațiilor. 3 Moduri De Burghie : Lemn De Foc Log Splitter Burghiu Set Include Hex+Square+Tur Coadă.Diferite modele satisface toate nevoile dvs. și pot fi folosite pentru diferite tipuri de masini de gaurit electrice.Munca eficientă pentru a Economisi Timp : instrumente Eficiente pentru exploatarea și deschide lemn, ceea ce face munca simtă confortabil, îmbunătățirea eficienței muncii și practic.Acoperire de titan pentru a reduce frecarea si caldura prin tratament termic,face de tăiere ușor și mai durabil.Ușor de Utilizat : Doar instala burghiul în puterea de foraj și de foraj în lemn, iar lemnul de foc va fi spiltted cu ușurință.pentru uz Casnic Detașabil Lemn Burghiu Electric Nu se deplasează lame, și nu trebuie să vă faceți griji despre copiii tăi swinging un topor.Pe scară largă se Aplică : Acest versatil wood splitter instrument de mână mare de lucrări pentru despicare lemn de stejar, nuc, nuc și atât de mult mai mult.Aplică pe scară largă la domiciliu, în aer liber, camping, ferme..Dimensiuni : 32mm.

Proprietățile

Tip:
Core Drill Bit
Material:
oțel carbon de înaltă
Cerere:
Lemn de foraj
Folosit pentru:
Ciocan
Burghiu Tip :
stras rotund, hex mâner ciocan electric burghiu, mâner rotund electric hammer burghiu, piața mâner ciocan electric burghiu
ackage Incluse:
1 * Wood Splitter De Foraj :
3 mâner( ?Piața Ocupa?Mâner Rotund?Prindere Hexagonal ) :
Instrucțiuni:
Pur și simplu a instala burghiul în ciocan și apoi burghiu lemn și lemn va fi ușor de tăiat. :
Caracteristică:
-Produsul este format integral fără despicare și este mult mai robust, care este mult mai confortabil de utilizat. -Tratament de întărire, duritate mare precizie, rezistenta la uzura, durabil de a utiliza. -Canelate design anti-alunecare pentru timp de ore de lucru, face munca se simte confortabil. -Puteți cu ușurință de deversare mari de lemn de foc, lemn la domiciliu, face mai ușor de lucru, economisiți energie și timp.
Acest exercițiu este potrivit pentru o gama larga de utilizare, fie că este vorba de familie, camping, sau ferma, pot fi folosite cu ușurință. :
Notificare 1. Dimensiunea în 1-3cm dimensiune diferență este în limite normale datorită măsurare manual. 2. Culoarea poate avea o diferenta mica din cauza lumini, ecrane, etc. :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!