• Nuevo
BOS Uimitoare Miros de Etanșare Scutece pentru Copii Saci de Eliminare -Durabil si fara parfum (150Bags) [Marime:S, Culoare:Roz] COPIL Nou Ambalaj!

BOS Uimitoare Miros de Etanșare Scutece pentru Copii Saci de Eliminare -Durabil si fara parfum (150Bags) [Marime:S, Culoare:Roz]

clasificat:
RON 35.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✔ Saci de măsură 9.1x15.0"(23x38cm), se referă la imaginea de detaliu.Rezistent și suficient de puternic!. ✔Înaltă performanță de fenomenal miros tehnologie de etanșare va surprinde!Pungile sunt fara parfum!. ✔ O mai sigur și mult mai sănătoasă cale de a scăpa de scutece sau orice substante urat mirositoare.Nu numai că sigiliul în ORICE miros (nu se limitează doar la scutece murdare), dar chiar și sigilii în bacterii!!. ✔Ușor de Utilizat!Loc de orice substante urat mirositoare în sac și cravată un nod! (Sacii nu trebuie să se ocupe de cravata.) Bine sigilate și uimitor de miros-gratuit!. ✔Vine într-o cutie compactă & fiecare sac este distribuit (nu pe role)!!Material moale și ușor de cravată!Opac de culoare roz.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!