• Nuevo
12PCS Push Pop Frământa Jucărie Frământa Bratara, Durabil si Reglabile, Multicolor de Relief de Stres Apăsați cu Degetul Bratara pentru Copii și Adulți cu ADHD ADAUGA Autism (Opțiunea 2)

12PCS Push Pop Frământa Jucărie Frământa Bratara, Durabil si Reglabile, Multicolor de Relief de Stres Apăsați cu Degetul Bratara

clasificat:
RON 35.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

silicon. 【Excelent Eliberare de Stres】 : Aceste frământa jucărie bratari poate scuti în mod eficient anxietatea și stresul de activități prin apăsarea și popping sunetul face.Ele sunt de mare nervozitate bratara pentru adulți, copii și anxietatea, reduce depresia, mai mult se concentreze și să se concentreze pe lucru!. 【Ușor și Portabil】 : Acesta poate fi purtat ca o brățară și aduce distracție pentru tine oricând și oriunde.Este o alternativă excelentă la alte frământa și senzoriale jucării. 【La modă Frământa Bratari】 : Aceste Împinge bubble senzoriale jucarii poate fi folosit la fel de la modă și se răcește bratari potrivite pentru toate vârstă de uzură și orice ocazie.Perfect pentru sport, sală de gimnastică, de partid, de formare echipa, magazin de suveniruri, promovare și materiale de marketing, etc. E o mare moda accesorii produse. 【Confortabil pentru purta】 Luminoase și suprafață netedă de design este prietenos cu pielea.puteți juca prin stoarcere bubble.Acesta este cel mai popular jucărie mică pentru detensionare în zilele noastre, și este o înaltă calitate și cadou perfect pentru prieteni sau familie. 【Cadouri Pentru Toate Varstele Si Ocaziile】 : Aceste împinge bubble bratara jucării sunt foarte bune pentru toate tipurile de oameni, birou de decompresie, pentru copii autiști.Un mare cadou pentru Ziua de naștere, Crăciun,ziua Recunostintei.Produsul nostru Bubble Senzoriale Frământa Jucării au șase culori și douăsprezece pachete.Acest lucru se Frământa Jucarie are un design unic și este un foarte popular jucărie în zilele noastre.Se frământa toys bratari au nici o limită de vârstă, poate fi jucat de oricine, și poate fi folosit acasă, la școală, la birou, petreceri si alte ocazii.Acesta este un mare cadou pentru familie, prieteni și copii.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!