• Nuevo
Ben Sherman Modern Slim Fit Bi-Stretch Costum Barbati Separate Sacou - Costum cu Sacou și Pantaloni Suit (Big & Tall Dimensionarea Disponibile)

Ben Sherman Modern Slim Fit Bi-Stretch Costum Barbati Separate Sacou - Costum cu Sacou și Pantaloni Suit (Big & Tall Dimensionarea

clasificat:
RON 99.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

75% Poliester, 19% Viscoză, 6% Spandex.Importate.Butonul de închidere.Uscat Curat Numai. ????Acest Ben Sherman Slim Fit Costum Separat vă permite să se amestecă și se potrivesc-ți haina și pantalonii dimensiuni.Știm tipuri de corp variază, deci, suntem oferindu-vă posibilitatea de a selecta mens mens sacou și pantaloni în mod individual și se adaugă în coș pentru a crea propriul costum.Acestea vor fi livrate împreună. ????Bi-Stretch pant Mens oferă o proaspătă ia pe moderne de croitorie.Se taie subțire cu o lungime mai mică. ????Costum pantaloni dispune de un dual butonul de închis și securizat cu fermoar zbura cu 2 nasturi buzunare spate disponibil în negru, gri și albastru. ????Moale și elegant Bi-Stretch face confortabil în timp ce restul de ascuțit, permițând mai ușor de circulație cu o ușoară întindere.Îl face perfect pentru toate ocaziile formale pentru casual.Poart-o la orice eveniment formal cum ar fi o nunta sau la birou.Lucru de la domiciliu?Uita de pantaloni, doar vand sacou de zi cu zi video-conferință!. ????Ingrijire : Uscat Curat.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!