• Nuevo
Pensule de machiaj Seturi de 10 BUC pentru Fundație Pulbere Fard de pleoape Blending Perie de Buze Machiaj Perii Titularii (Roșu)

Pensule de machiaj Seturi de 10 BUC pentru Fundație Pulbere Fard de pleoape Blending Perie de Buze Machiaj Perii Titularii (Roșu)

clasificat:
RON 33.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

❀PERII MATERIAL -Toate periile de păr realizate din fibre sintetice premium materiale,moale si matasoasa la atingere, oferindu-vă mai mult machiaj natural.Mânerul și de etanșare sunt realizate de frumos materiale și împrumuta perii echilibrul perfect de greutate acolo unde aveți nevoie de ea.La 5.12 inch mâner de plastic este confortabil pentru mână, se potrivește de prindere de mână postura, nu este ușor să cadă, și este rezistent și durabil. ❀PERII PACHETULUI-Acest set are 3 piese de bază mare de Perii Machiaj și 7 piese precise pensule de machiaj.Ambalajul este din piele PU,ușor de a transporta și de a folosi.Au venit, de fapt, într-un resigilabil sac.Fiecare perie venit cu propria husă de plastic.Poti sa te uiti prin alte culoare pentru a găsi aceeași perii în diferite culori. ❀PERII de APLICAȚII- Acest set de perie este fantastic pentru începători și intermediari deopotrivă.Calitate și complet set de perii machiaj complet acoperi nevoile de zi cu zi, set de perie, care include perie fard de ochi, fundația perie, perie dermatograf, rimel perie, perie buze, perie anticearcan, sprânceană perie pentru utilizarea de zi cu zi.Bun cadou ideal pentru mama, sotie, prieteni de sex feminin. ❀PERII măsuri de PRECAUȚIE în CAZUL în care ambele au un miros ciudat, de parcă ar fi fost din plastic, dupa o spalare rapida mirosul a fost de 100% a dus.Tu ar trebui să întotdeauna spălați perii înainte de prima utilizare .Spălați-le o dată pe săptămână, cu un pic de apă caldă și săpun, apoi se lasa la uscat pe pervaz la soare,înclinată în jos pentru a menține apa din zona în care peri-ar fi lipite.Acestea sunt ușor să se spele și curate. ❀DUPĂ-SERVICIU de VÂNZĂRI -Dacă nu sunteți mulțumit sau nu există nici o problemă de calitate cu pensula, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi o rambursare de 100% sau garanția de returnare.Dacă sunteți în căutarea pentru un set bun de pensule, fără a pierde o mulțime de bani acesta este setul pe care doriți.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!