• Nuevo
Siding de vinil Instrument de Ștergere - 2 Pack pentru Siding Îndepărtare, Instalare și Reparare - Extra Lung Non-Alunecare Mâner (Black) (Negru Aluminiu 2 bucăți)

Siding de vinil Instrument de Ștergere - 2 Pack pentru Siding Îndepărtare, Instalare și Reparare - Extra Lung Non-Alunecare Mâner

clasificat:
RON 21.18

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✅De ÎNALTĂ CALITATE SIDING FERMOAR TOOL – Acest lucru heavy-duty siding instrument de ștergere se face cu oțel durabil de construcții care nu se va îndoi sau rupe după câteva utilizări șiva va dura ani de zile.Face reparații într-o clipă, permițându-vă pentru înlocuirea sau repararea siding de vinil pe o casa sau dependințe și rezolva problema într-un minut. ✅RAPID ȘI UȘOR de SIDING de ÎNDEPĂRTARE - Sunteți în căutarea pentru dreptul de instrument care vă va ajuta să eliminați siding de vinil?Economisi timp și bani de curat eliminarea siding de vinil, cu acest instrument zip care vă permite să obțineți în partea de sus și marginile de jos ale siding de vinil piese.Cat de cool este că?. ✅ACEST INSTRUMENT face MINUNI - în Comparație cu alte siding instrumente de ștergere, aceasta are extra-lung, cu mâner de rezistență la încovoiere de armare suplimentare pentru a ajunge la și de pârghie de a face locuri de muncă ia minim de efort.Ce e mai mult, această mare este că acum, în loc de unul, veți obține acest pachet de două instrumente de vinil, ceea ce face deosebit de util dacă ai o altă pereche de mâini pentru a ajuta. ✅CONFORT PRINDERE-Cu o buna deblocarea mișcare, un ușor-de-înțeles drept mâner, și un non-alunecare texturate de prindere face ca acest instrument zip de vinil siding o TREBUIE SĂ aibă atunci când scoateți deteriorat siding sau înlocuirea siding de vinil, perfect atât pentru profesioniști și DIY-erii. ✅LUCRA mai INTELIGENT ȘI să FIE MAI PRODUCTIVI - Uita încercarea de a elimina vinil laterale, folosind o șurubelniță, ciocan, și chiar mâinile goale și le protejează de la degetele de la siding de suprafață.Atunci când tuck instrument și glisați-l în spatele siding, în vârf curbat bine mânerele buza de vinil siding, ajutând-o să fie rapid eliminate.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!