• Nuevo
Vgo 1Pair 0 ° c/32°F din Piele de Iarnă Mănuși de Lucru, Vreme Rece, rezistent la apa Siguranță Mănuși de Lucru,de Depozitare la Rece sau la Congelator Utilizare,g/3M Thinsulate Căptușeală(Mărimea XL, Gri, GA7711FW)

Vgo 1Pair 0 ° c/32°F din Piele de Iarnă Mănuși de Lucru, Vreme Rece, rezistent la apa Siguranță Mănuși de Lucru,de Depozitare la

clasificat:
RON 35.96

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

MULTI-SCOP APLICAȚII - Ideal pentru industria auto, scule electrice, motociclete, muncitori, regulate, construcții, logistică, antrepozitare, de conducere, de pădure, de tâmplărie, de fermă, de amenajare a teritoriului, grădinărit, cules, camping, unelte de mână și articole de BRICOLAJ și de lumină sau taxa de mediu funcționează în stare rece. 360° RESPIRABIL, rezistent la apă și, de la 0 ° /32°F COLDPROOF CU 6-STRAT de STRUCTURĂ - rezistent la apa dar respirabil TPU-captuseala împreună cu 3 M Thinsulate 40 G garnituri de izolare pentru a se asigura mănușile noastre pentru a rămâne uscat confort și capcane de aer cald pentru a menține mâinile calde.REZISTENȚĂ la ABRAZIUNE și ANTI-ALUNECARE PALM - Premium din piele de Capra piele de palmier oferă confort și dexteritate pentru a purta toată ziua.Neopren manșetă, cârlig și buclă de închidere asigură o firma de montaj.TOUCHSCREEN COMPATIBIL si ERGONOMIC - Touchscreen capabil degetul mare, arătător și mijlociu degetelor pentru smartphone-uri de control. Unghi de 45° se taie la deget intersecții și degetele pre-curbat asigura o personalizate se potrivesc cu uimitoare flexibilitate, respirabilitate si confort.Cârlig și buclă de închidere și larg încheieturile elastice a preveni aer rece de-ascuns, și să păstreze mecanica mănuși în loc în timp ce lucrează.ÎNTREȚINERE INSTRUCȚIUNI - Nu expunerea la lumina directă a soarelui, stocate într-un loc uscat și ventilat, nici un contact cu substanțe alcaline.A se păstra departe de materiale corozive, de incendiu și de surse de căldură, pentru a evita deformarea problema.Perfect pentru toate tipurile de muncă și activități în aer liber. 45° unghi de tăiere.Nu se spală la mașină.Nici expunerea la lumina directă a soarelui.Stocate în ventilate și uscate.Ideal pentru industria auto, scule electrice, motociclete, muncitori, regulate, construcții, logistică, antrepozitare, de conducere, de pădure, de tâmplărie, de fermă, de amenajare a teritoriului, grădinărit, cules, camping, unelte de mână și articole de BRICOLAJ și de lumină sau taxa de mediu funcționează în stare rece.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!