• Nuevo
WILDSROF Lemne de Camping Rachete Aragaz, Portabil, cu Rucsacul în spate din Oțel Inoxidabil Soba pe Lemne Echipament de Camping Accesorii pentru situații de Urgență de Supraviețuire în aer liber, Drumeții Călătorie Picnic BBQ(Argint)

WILDSROF Lemne de Camping Rachete Aragaz, Portabil, cu Rucsacul în spate din Oțel Inoxidabil Soba pe Lemne Echipament de Camping

clasificat:
RON 59.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【De Ardere mai Eficient】Această rachetă aragaz este conceput și modernizate cu ajutorul efect de coș de fum concept.Arde mai eficient și salvează fuel.By incepand de ardere, aerul cald se ridica iar aerul rece este aspirat în sus mai mult și mai de jos, creând un proiect de fenomen pentru a îmbunătăți ardere de utilizare eficienta și de a crea puternice de energie termică. 【Portabil și Compact】Extins dimensiunea este de 7.4×7.4×9.2 inch;dimensiunea de Stocare este de 5.9 x 8.6 inch; Pirostrie calibru dimensiuni sunt 7.4 inch și 6. 6 inch ; cantareste doar 0.78 KG.Pliabil mini aragaz este foarte ușor pentru a asambla sau dezasambla și pot fi ambalate plat pentru transport sau depozitare.Ideal de gătit în aer liber aragaz pentru camping sau drumetii de pescuit.De asemenea, acesta poate fi prezentat ca un cadou pentru familiile și prietenii de Halloween ,Ziua de Crăciun sau în alte festivaluri. 【Durabil și Ușor să se Spele】Folosind 1mm grosime placă de oțel inoxidabil, durabil și nu este ușor să se deformeze.Și subțire de oțel, placă de structură îl face ușor să se spele, și atunci când stocate, pot fi stivuite, cum ar fi hârtie și stocate compact. 【Calitate superioara】Făcute de oțel inoxidabil și pot fi stocate într-o pungă care se face cu impermeabil oxford pânză, cauciuc de acoperire, poliester magic band. 【Cum să utilizați】 ①.O inserție port pentru organizarea de mișcare sau de ardere cenușă cu un băț sau foarfece timpul de ardere este conceput în stratul superior; ②.Trepiedul poate fi instalat și utilizat pe ambele părți (cu diametrul de 19 cm și 14 cm); ③.Conceput pentru a face mai ușor de a pune cenusa pe jos; ④.Cele mai ustensile de gătit, precum tigăi, oale, plase, cani, farfurii și platouri pot fi plasate în mod stabil.WILDSROF Lemne de Camping Rachete Aragaz, Portabil, cu Rucsacul în spate din Oțel Inoxidabil Soba pe Lemne Echipament de Camping Accesorii pentru situații de Urgență de Supraviețuire în aer liber, Drumeții Călătorie Picnic BBQ.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!