• Nuevo
Butelie CO2 Refill Adaptor G1/2 cu 60 de inch Furtun de Inalta Presiune, Casă de Bucătărie Rezervor de CO2 Soda Maker Accesorii Rezervor de CO2 Direct Adaptor pentru Sifon Externe CGA320 (Furtun de Inalta Presiune - 60)

Butelie CO2 Refill Adaptor G1/2 cu 60 de inch Furtun de Inalta Presiune, Casă de Bucătărie Rezervor de CO2 Soda Maker Accesorii Rezervor

clasificat:
RON 75.40

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

(Specificul) Acest adaptor vă permite să utilizați un standard CGA-320 mare rezervor de CO2 din suc filtru de mașini. (Compatibilitate) Compatibil cu cele mai multe Sifon Sodastream Mașini și permite funcționarea normală fără orice modificări permanente. (Caracteristici) de a Salva bani pe rezerve.Acest sistem vă permite să vă conectați sucul Filtru de Mașină de la o sursă externă de Non-Sifon Rezervor de CO2 care are o CGA-320 Supapei de Evacuare, ca 5lb, 20 LB sau 50lb comerciale rezervoarele de CO2. (Detalii) DN3 6mm Microbore lungime Furtun 5 ft (1,5 metri), furtun de inalta presiune, foarte moale, nu este ușor pentru a plia sau rupe. (Instalare) va Rugam sa consultati Descrierea Produsului pentru mai multe Detalii.Culoare : Furtun de Inalta Presiune - 60.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!