• Nuevo
JANKE Câine Sonerii,Câine Clopot Ușă de Companie Clopot Agățat de Alamă Soneria pentru Spargere/Housetraining Clopot Ușă/Formare Olita(Alb)

JANKE Câine Sonerii,Câine Clopot Ușă de Companie Clopot Agățat de Alamă Soneria pentru Spargere/Housetraining Clopot Ușă/Formare

clasificat:
RON 19.68

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Mare pentru animale de companie câine de formare olita, housetraining și houserbreaking; Betty mod de comunicare între companie și tine.Nu numai ca poate fi un caine de companie ușă, dar, de asemenea, poate fi un serviciu de clopot/sonerie pentru magazine, restaurante, bar și hotel.Placuta chime sunet este tare precum și clar, fără sunet zgomotos, care poate fi auzit de la distanță.Bell este atașat la un puternic elastic band, neted, fără nici slot să rănească animalele lor de companie atunci când au nevoie să sune clopotul.De înaltă calitate din metal solid cuier cu alama clopot; 3 șuruburi sunt incluse pentru a instala pe usa sau perete cu usurinta.Culoare : Alb.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!