• Nuevo
Lemn Spurtle Set, din lemn de Tec Spurtles Instrumente de Bucatarie, Spatula de Lemn pentru Gătit, unelte de Lemn, Set de 4, Non-Stick de Gătit pentru Servire, Agitare, Amestecare, Razuire, Scooping, Sănătos și Rezistent la Căldură.

Lemn Spurtle Set, din lemn de Tec Spurtles Instrumente de Bucatarie, Spatula de Lemn pentru Gătit, unelte de Lemn, Set de 4, Non-Stick

clasificat:
RON 99.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✔Cel mai GREU INSTRUMENT de LUCRU ÎN BUCĂTĂRIE : Acestea sunt 10 instrumente în 1. Ești gata pentru a racla, scoop, sparge, se amestecă, se servi, răspândit, amestecati, se strecoara, se cerne și se separă ouăle?La Spurtle este special conceput pentru a obține în vase lăsând fără mâncare spatele din cauza sale în unghi margini.În cele înguste borcane!. ✔Pe tot parcursul VIEȚII de CALITATE : Premium Natural din Lemn de Tec & Responsabil de origine.Woodenhouse ustensile de bucătărie va dura o viață întreagă.Aceste spatule sunt frumoase, solide, rezistente, netede, bine conceput și au un finisaj superb.Aceasta Ustensila set cu siguranta nu va sparge, se topesc sau miros. ✔SĂNĂTOS și fără ZGÂRIETURI SET de VASE : Bucurați-vă de Eco-friendly alternative, acestea sunt acoperite și bine lustruit, cu un clar de Grad Alimentar Non-Toxic lac, care este mare pentru păstrarea sale frumoase luciu.Nu te mai scarpina scump non-stick de oale și tigăi, utilizați lemn ustensile de gătit.Ustensile pot varia în umbră, din cauza sale materiale naturale. ✔ATÂT de UȘOR PENTRU a CURĂȚA și MENȚINE : Lemn, ustensile de gătit va dura doar câteva minute să se spele.Prin spălarea mâinilor în apă caldă cu săpun, apoi clătiți curat și de a păstra uscată.După mai multe utilizări, lemn trebuie să fie luate în grijă de către aplică ulei mineral la suprafață pentru a menține naturale de lemn de frumusete. ✔AMBALAJ FRUMOS ȘI WOODENHOUSE SATISFACȚIE : Arăta aprecierea dumneavoastră cu acest cadou unic și frumos.Vom include un reutilizabile sac de pânză!Dacă pentru orice motiv nu sunt complet mulțumit, vă rugăm să ne contactați pentru o solicitare de înlocuire sau de rambursare.Cum să utilizați noul Spurtles?Fii creativ, dar aici sunt câteva recomandări : . -Utilizați aceste instrumente pentru a racla, scoop, sparge, se amestecă, se servi, răspândit, amestecati, se strecoara, se cerne și se separă ouăle. -Amestecati ouale si pregatiti o omleta delicioasa.Folosiți-vă spurtle pentru a selecta alimente de la sosuri sau pentru a scapa de acel ulei suplimentar. -Ajunge la fiecare colț de pe fiecare suprafață să se amestecă și se transforma mancarea peste tot în tigaie sos.Ori ingredientele atunci când pregătește deserturi. -Răspândirea alimente preferate, cum ar fi untul și niciodată nu se va utiliza alte cuțite pentru ea.Obține într-un strat subțire borcan și obține cele mai multe din ea. -Se serveste cu piure de cartofi sau chiar mayo de la o lingura.Puteți sparge alimente cum ar fi carne de vită la sol sau chiar separată de ea în oală.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!