• Nuevo
Spice Rack Organizator pentru Blat, 2 Tier Metalic Pliabil Non-Alunecare de Blat Organizator, Blat Spice Rack pentru Bucatarie Blat de Baie(Negru)

Spice Rack Organizator pentru Blat, 2 Tier Metalic Pliabil Non-Alunecare de Blat Organizator, Blat Spice Rack pentru Bucatarie Blat

clasificat:
RON 53.58

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Organizatorul măsuri 12.Ochiurilor de plasă de design pentru a vizualiza cu ușurință și de a accesa de stocare.Acesta este un multifuncțional Spice Rack.Ne exprimam speranta de a furniza clienților cu produse de înaltă calitate și servicii de grijuliu,Dacă aveți throuble cu produsul dumneavoastră, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom rezolva toate problemele în termen de 24 de ore.această structură este proiectat pentru a fi un mai stabil spice rack organizator.perfect pentru blat de utilizare.Usor de asamblat si foarte robust!Robust, poate deține sticle și cutii de conserve în bucătărie!.Am să acorde întotdeauna atenție la dumneavoastră.Acesta este cel mai bun acasă pentru loțiuni, produse de curățare, săpunuri, șampoane și produse de îngrijire a pielii, cosmetice, lac de unghii și alte produse.Nostru pliabil spice rack poate fi instalat în trei secunde fara unelte.5 adânc și 12 în lățime, și sloturi sunt doar mărimea potrivită pentru cele mai mici condimente.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!