• Nuevo
Dormer EX30 pulberi Metalice din Oțel Spirală Flaut Filetat Robinet, Oxid de Aur, Rotund, cu Final Pătrat Shank, Modificat Bottom Chamfer, 7/8-14 Fir Dimensiuni (Pachet de 1)

Dormer EX30 pulberi Metalice din Oțel Spirală Flaut Filetat Robinet, Oxid de Aur, Rotund, cu Final Pătrat Shank, Modificat Bottom

clasificat:
RON 141.96

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Pudră substrat de metal oferă o performanță superioară care să se apropie de instrumente de carbură solidă, dar cu tenacitate și rezistență la șoc de oțel de mare viteză.Oxid de aur, este mai subtire de oxid de tratament de suprafață decât oxid negru de obicei folosit pentru a identifica cobalt oțel instrumente; performanța este similară neacoperite de instrumente.Atunci când a alerga într-o direcție invers acelor de ceasornic (dreapta taie) spirală caneluri instrumente evacueze chips-uri și de tăiat pentru a reduce înfundarea.Rotund, cu final pătrat shank.Gaură înfundată.Dimensiuni : 7/8"-14.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!