• Nuevo
DIY cruciulițe Numărat Kituri Ștampilată Kit Eco-Cusut Model pentru Decor Acasă, 11CT Tesatura Broderie Meserii Ac Kit (Tipărite Kituri,de Zi și de Noapte)

DIY cruciulițe Numărat Kituri Ștampilată Kit Eco-Cusut Model pentru Decor Acasă, 11CT Tesatura Broderie Meserii Ac Kit (Tipărite

clasificat:
RON 34.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

★ Setoda tipărite goblen kit este potrivit pentru cei care doresc pentru a decora camera lor, cu munca lor, pentru cei care doresc să brodeze, dar nu au nici un fundament.De înaltă calitate tesatura de bumbac cu exactitate pre-tipărite de design drăguț precum și Arabe, cifre, simboluri și culori DMC face această cruce împletit de muncă ușor și distractiv de învățare. ★ High-End 11 CT Pre-imprimate tesatura de bumbac, de Înaltă Definiție model, pre-sortate firul de brodat, 2×ace, 1× Instrucțiuni engleză.Această cruce cusatura design ar trebui să fie completat cu 3-fire de ață.Fiecare linie oferim este compus din 6 fire, astfel încât aveți nevoie pentru a împărți 6 fire în două 3-strand linii înainte de a lucra. ★Note importante : vă Rugăm să nu obține pre-model ștampilat umed înainte de a terminat, deoarece vopseaua este lavabil.Blocuri de culoare de pe model imprimat nu sunt reali, culoare de ata, asigurați-vă că pentru a utiliza colorate benzii de rulare în funcție de simboluri.Imprimare model de goblen kit de Zi și de Noapte model 11 CT gherghef broderie kit DIY home decor pictura Nume de Brand : Setoda Cross Stitch de Potrivit pentru : Acasa / Dormitor / Birou, Decorațiuni și Cadouri de Culoare de broderie material : bumbac alb brodat conținut set : broderie cu fir de bumbac, broderie, broderie ac, desen (notă : nu există cadru) Notă : 1. Acesta este un DIY kit de broderie, aveți nevoie pentru a face propriul dvs. de broderie. 2. Vă rugăm să folosiți 3 fire pentru broderie(Un fir de broderie pot fi împărțite în 6 fire). 3. Pânză imprimate produse , modele care au fost imprimate pe panza, prin urmare, înainte de cruce cusatura este finalizată, broderie, pânză nu poate atinge apa, altfel tipărite parte va dispărea. 4. După cusut, inmuiati broderie cârpă în apă caldă timp de 1 oră, apoi se scoate să se usuce, și apoi face un cadru pentru ea.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!