• Nuevo
5 Nivel de Metal Stau de Plante, Interior Metal Planta Raft Stand Decorativ Bonsai cu Flori Rafturi Titularul Oală, Multi-Scop de Metal Curbat Rack de Afișare pentru Gradina, Terasa, Balcon, Decor Acasă(Alb)

5 Nivel de Metal Stau de Plante, Interior Metal Planta Raft Stand Decorativ Bonsai cu Flori Rafturi Titularul Oală, Multi-Scop de

clasificat:
RON 73.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Multi-strat, cu Display Mare Spațiu】Pentru a afișa frumoasa colectie de plante și plante suculente, nostru niveluri de plante raft poate oferi amplu de stocare și de afișare spațiu pentru până la 12 ghivece de plante. 【Unic Curbat de Design】Pentru a fi diferite, cu reglarea stau de plante, metal nostru de plante stand cu curbă caracteristică poate fi un accent perfect în spațiu în diferite moduri.Puteți pune două unități împreună sau păstrați-le separat pentru a se potrivi decorul camerei. 【Grele & Robust】Fiecare planta raftul este construit din 5 niveluri premium plăci aglomerate, ușor de întreținut și ștergeți.Structură cadru metalic face mai robust pentru a ține atât de mici și mari vase de bonsai.Îngroșat placa de jos îmbunătățește stabilitatea și siguranța. 【Versatil Utilizați】Mai mult decât a fi o plantă raft, de asemenea, ar putea fi un bookself, sau pentru a afișa fotografii sau mici decoratiuni.Aceste plante standuri pentru plante de interior se va potrivi perfect cu living, birou, terasa, balcon sau orice zona de meditație. 【Usor de Asamblat & Cumpărare Garantat】Cu manualul de instrucțiuni și instrumente în pachet, este rapid si usor de asamblat la uzina noastră titular.Dacă există orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru ajutor, vom răspuns în 24 de ore, URGENT.Culoare : Alb-inaltime 58".

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!