• Nuevo
Aduro 40W 6-Port USB Desktop, Stație de Încărcare Hub Încărcător de Perete pentru iPhone, iPad, Tablete, Smartphone-uri cu Smart Flow (Violet)

Aduro 40W 6-Port USB Desktop, Stație de Încărcare Hub Încărcător de Perete pentru iPhone, iPad, Tablete, Smartphone-uri cu Smart

clasificat:
RON 51.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Încărcare de până la 6 dispozitive într-un singur loc pentru confort maxim.Smart IC Porturi pentru orice dispozitiv, pentru a regla puterea de ieșire pentru dispozitive Apple i OS, Dispozitive Android și mai mult.Compatibil cu toate dispozitivele USB - smartphone-uri, tablete, boxe Bluetooth, căști, camere foto, PSP și mai mult.Puternic USB stație de încărcare cu 40-Watt putere totală de ieșire, întotdeauna până la sarcină.Aduro garanție pe viață & servicii client prietenos întotdeauna inclus, pentru pace completă a minții.Nostru Aduro 6-Port Turn de Putere Stație de Încărcare funcționează cu toate dispozitivele USB, smartphone-uri, tablete, boxe wireless, căști, camere foto, PSP și mai mult.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!