• Nuevo
4buc de 1-inch role de Plastic, cu Filet tija Mobila Roți, 200 kg Capacitate de Încărcare, Potrivit pentru Mese, cărucioare și bancuri de lucru (Negru)

4buc de 1-inch role de Plastic, cu Filet tija Mobila Roți, 200 kg Capacitate de Încărcare, Potrivit pentru Mese, cărucioare și bancuri

clasificat:
RON 21.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

❉ 【Si durabilitate】Built-in influență puternică și dublu rotii de design face ca roata scaun mai stabil, nu este ușor să cazi și îmbătrânire; forța este chiar, și acesta este cel mai bun material de protecție pentru scump podele din lemn. ❉ 【Zgomot redus și Stabil】Această calitate scaun de birou roata nu emite dure zgomote pentru a întrerupe munca ta.Folosind-o, vă puteți simți mai fluidă și mai silentioase la rulare experiență de scaun volan. ❉ 【Proteja toate Etajul】TPR cauciuc material scaun de birou roți sunt netede și nu doare pământ, nu va zgâria sau lasa urme,ușor proteja scump podea din lemn masiv și toate celelalte greu suprafețe de pardoseală. ❉ 【Ușor de instalare】 Doar roti noi, rotile pentru a finaliza operațiunea. ❉ 【Folosit pentru】Potrivire diferite scaune de birou, de bucatarie, rafturi, patuturi, canapele, coșuri de cumpărături, cabinet.Stil : 1 inch.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!