• Nuevo
4 Bucati de Biciclete Sticla de Apa Titularul Aliaj de Aluminiu Suport Sticla de Apa Cuști Paranteze cu 8 Bucăți Șuruburi 2 Buc Cheie Hexagonală de 8 Buc. Șaibe pentru Biciclete Biciclete (Negru)

4 Bucati de Biciclete Sticla de Apa Titularul Aliaj de Aluminiu Suport Sticla de Apa Cuști Paranteze cu 8 Bucăți Șuruburi 2 Buc Cheie

clasificat:
RON 13.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Durabil si usor : biciclete cușcă de sticlă de apă este fabricat din aluminiu de calitate din aliaj de materiale și manoperă fin face cușcă de sticlă au o rezistență mai bună și durabilitate; Fiecare suport sticla de apa este ușor și robust, ușor de a transporta și de a folosi.Practic sticla de apa cuști suport : instala suport sticla de apa pe bicicleta necesar poziția sau unghiul în funcție de situația la locul și scoateți fierbătorul; puteți ajusta gradul de îndoire de suport sticla de apa pentru a se potrivi un multi-dimensiune sticlă de apă, fără griji că sticla de apă va cădea în jos timpul de echitatie.Ușor de instalat : surub prin gaura șurubului de cușcă de sticlă, utilizarea de potrivire în formă de L, cheie hexagonală pentru a repara cușcă de sticlă de pe bicicleta cu cadru de găuri, și șaibele sunt sugerate pentru a strans fixare; este ușor de instalat și vă poate ajuta să umple de apă în timpul ciclism.În condiții de siguranță și de încredere : un total de 4 aliaj de aluminiu sticla de apa cuști, cantitatea satisface nevoile dvs., puteți partaja cu familia și prietenii, suport sticla de apa este foarte potrivit pentru activități în aer liber, simplu și practic, în condiții de siguranță și convenabil, nu va zgâria sticla de apa. 4 Bucati de biciclete sticla de apa titularul aliaj de aluminiu suport sticla de apa cuști paranteze cu 8 bucăți șuruburi 2 buc cheie hexagonală de 8 buc. șaibe pentru biciclete biciclete Caracteristică : aliaj de aluminiu cușcă de apă este durabil și netedă suprafață de metal nu va zgâria sticla de apa.Ușor cușcă de sticlă de apă nu va da o povară pentru călătorii care vor avea o mai bună experiență de călătorie.Acesta poate fi instalat pe biciclete, biciclete de munte și biciclete electrice pentru ușurința de utilizare.Complet de instrumente de sprijinire a aduce mai mult confort pentru instalarea dumneavoastră.Sticla titularul nu va cădea cu ușurință în timpul călătoriei, în funcție de firma șurub de fixare.Caietul de sarcini : Material : aliaj de aluminiu Dimensiune : ca imagine arată Ambalare include : 4 x Bicicleta suport sticla de apa 8 x Șuruburi 2 x cheie Hexagonală de 8 x Șaibă Notă : obiectele Mici sunt incluse, vă rugăm să păstrați departe de copii sub 3 ani.

Proprietățile

Material:
aliaj de aluminiu
Dimensiune:
as the picture shows
Ambalare include:
4 x Bicicleta suport sticla de apa :
8 x Șuruburi :
2 x cheie Hexagonală :
8 x mașină de Spălat :
Notă:
Mici obiecte sunt incluse, vă rugăm să păstrați departe de copii sub 3 ani. :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!