• Nuevo
YU FENG Păun Sticla Decorativa, Sticla de Parfum de Bijuterii Emailate de Lux Parfum de Cristal Suport Recipient Parfum Sticle Goale Reîncărcabile(Verde,35ml)

YU FENG Păun Sticla Decorativa, Sticla de Parfum de Bijuterii Emailate de Lux Parfum de Cristal Suport Recipient Parfum Sticle Goale

clasificat:
RON 59.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Elegant sticla de parfum : metode Inovatoare de design conic cu pietre strălucitoare bejeweled frumoase păun email,international-grad de lustruire proces precum și rafinat spray de culoare,potrivite pentru uz personal sau de livrare.Rafinat cristal verde capac : Direct de rotație,astfel se deschide,comod si practic.Potrivit pentru aplicat în parfumul tău preferat,apă de colonie,parfum,lotiune,toner,ulei volatil,etc. Anti-picurare design coperta : Rafinat picură capac cu un rust-free metal stem,doar câteva picături la un moment dat, puteți lăsa parfum însoți toată ziua.Cu un design rafinat de înaltă calitate din aliaj + sticla, se poate scoate nobil și elegant viață.E un mare plus pentru baia ta,dulpap de masă,noptieră,oglindă tava,rafturi.Dimensiune : 5.5 H*1,5 W in(14*4 cm), Capacitate : 35ml/1.2 oz.Cu parfumul tău preferat/loțiune după ras/ulei de curățare, este ideal pentru mici activități de interior și exterior sau călătorește; bune cadouri pentru prieteni, amanți, rude, etc.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!