• Nuevo
Luffa elfi de Ridicare Reglabilă în Mișcare Curele, Curea de Ridicare, Ridicare Grele Centura de Mișcare și Sistem de Ridicare, Grele de Mobilier Multifuncționale Transportoare, Dulapuri, saltele, Construcții (2 buc)

Luffa elfi de Ridicare Reglabilă în Mișcare Curele, Curea de Ridicare, Ridicare Grele Centura de Mișcare și Sistem de Ridicare, Grele

clasificat:
RON 169.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

1. Reglabil în mișcare și centuri de ridicare sunt fabricate din înaltă calitate nylon.By utilizarea corectă ergonomie și joystick-uri, ridicarea de obiecte este mai sigur și mai ușor, reducând astfel riscul de rănire.Sarcina maximă este de 600 de lire sterline. 2. Ridicarea grele centura poate oferi ocupe funcția și confort pentru orice obiect, a face mișcare mai rapid și mai lin. 3. Nu este nevoie de carucioare, carucioare, complicat curele sau disconfort curele, reglabil centuri de ridicare, lățimea de 10 CM / 3.93 inci, desfășurat dimensiunea de 155 CM / 61 cm, poate fi ajustat rapid între 3 metri de la 5 metri, de ridicare cutii bretele Cu un expert care poate transporta mai multe cutii sau obiecte grele la un moment dat, este într-adevăr economisirea forței de muncă. 4. Mișcare și sistem de ridicare, acesta poate fi utilizat de către o singură persoană sau de două persoane, astfel încât, chiar dacă nu ai mâini în plus, puteți utiliza în continuare haltere curea pentru a transporta obiecte grele de unul singur. 5. O persoană poate ridica diverse obiecte grele, cum ar fi mobila, electrocasnice, piane, frigidere, canapele, saltele, etc.by mutarea curelei.Articol Cantitate Pachet : 2.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!