• Nuevo
Iluminat Stradal Solar în aer liber de la Distanță de Control Solar Lumini Parcare 3 Modul de Lumină 96LED Stradal Solar Stalp de Lumina Lumina de Mișcare pentru Terasa,Calea,Curte(2Pack)

Iluminat Stradal Solar în aer liber de la Distanță de Control Solar Lumini Parcare 3 Modul de Lumină 96LED Stradal Solar Stalp de

clasificat:
RON 65.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

1.[Super Luminozitate]La lumina solara strada are 96 de LED-uri margele,zi lumină albă,120°unghi ultra-larg de iluminare. 2.[Eficiente Panouri Solare]parcarea Noastră de lumină utilizate polisiliciu panouri solare,care are de înaltă fotoelectric eficiență de conversie.Care face să funcționeze chiar și în zilele noroase.Și lumina built-in baterie mai mare (6000m Ah) oferă o încărcare mai rapidă și rezistență îndelungată. 3.[3 Moduri de lumina s rata de conversie a energiei este cu 25% mai mare decât în alte obișnuit panouri solare.Care face să funcționeze chiar și în zilele înnorate.96 de șirag de mărgele LED oferă superb iluminare și acoperă o zonă mai largă. 6000m Ah ultra-capacitate baterie oferă suficientă putere pentru a rula lumina toată noaptea.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!