• Nuevo
4buc Ultra Slim Caracteristica de Sincronizare cu 12 LED-uri Montare pe Suprafață Intermitent Lumini Stroboscopice pentru Vehicule Camioane, LED Mini Grila Lumina Far de Urgență Luminile de Avarie (Galben/Alb)

4buc Ultra Slim Caracteristica de Sincronizare cu 12 LED-uri Montare pe Suprafață Intermitent Lumini Stroboscopice pentru Vehicule

clasificat:
RON 35.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[DESIGN ASCUNSE] Acest lucru a DUS montare pe suprafață lampa este conceput pentru a fi ultra-subțire, nu mai poate fi montat numai pe suprafața mașinii.Încorporat, poate fi ascuns între grila, ceea ce face masina ta mai rece. [HIGH-POWER CHIP] montare pe Suprafață grila lumina strobe este compus din 12buc SMD LED chips-uri.Acesta oferă super-luminoase, efecte de iluminare, care poate fi perfect prezentat chiar și în vreme rea.Funcția de avertizare este evident, și de conducere este mai sigur. [MATERIAL EXCELENT] montare pe Suprafață led strobe lights este un shell a făcut de înaltă calitate din aliaj de aluminiu material și un PC high-transmisie obiectiv.Bună disipare a căldurii și rezistent la apa.Capacitatea de a SINCRONIZA PERFECT 2-15 lumini. [MULTI-FUNCȚIE de MODUL de] amber alb-grila lumini are 18 stroboscopic moduri care se poate adapta la diferite scenarii.Ultimul model memoria/reamintirea echipat. [NELIMITAT PRACTIC], Inclusiv camioane, autoturisme, camionete, vehicule off-road, masini de constructii, vehicule poștale, etc. Atâta timp cât mașina acceptă 12 V conexiune de alimentare, acesta poate fi folosit, posibilități nelimitate. 5 Fire.Fir alb pentru SINCRONIZARE PERFECTĂ.Fir galben pentru a Schimba Intermitent Modele.Capacitatea de a SINCRONIZA PERFECT 2-15 lumini.Vine cu Complet de Montare Garnituri și Șuruburi.Puteți alege pentru a Instala la Grila sau Bara ca te doreste.Nelimitat de Instalare Posibilitate.Corp Ultra-subțire Design. 12 Led-uri ca Sursă de Lumină.Complet Rezistent La Apa.Dur Rezistent La Intemperii.Pachetul contine : 4buc Ultra-Subțire de 12 LED-uri Sincrone de Urgență cu LED-uri de Avertizare de Siguranță Far Intermitent Lumini Stroboscopice(Galben/Alb).Tensiune : 12 V.Dimensiuni : Lungime : 4"(lungime) x 1.11" (lățime) x 0.37" (adâncime).Durata de viata : Peste 50.000 de ore.Material : Carcasa din Aliaj de Aluminiu și de Cristal Clar de Inundații Obiectiv.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!