• Nuevo
Baker Ales untul de Arahide Crocant - Piuliță Desert inghetata Topping Pentru Înghețată, Înghețată, Prăjituri, sau Milkshake-uri - Lactate Gratuit, Kosher - 4 oz.

Baker Ales untul de Arahide Crocant - Piuliță Desert inghetata Topping Pentru Înghețată, Înghețată, Prăjituri, sau Milkshake-uri

clasificat:
RON 21.94

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

DESERTUL PERFECT TOPPING : Adauga topping-uri delicioase preferate tratează dulce!Pune ultimele retușuri pe înghețată, înghețată și alte produse de patiserie place gogoși, prăjituri sau plăcinte.Utilizați noastre de criza strat de inghetata topping și se amestecă în iaurt, cereale, snack-amestecuri sau milkshake-uri.CROCANTE si DELICIOASE : Adaugă o notă de criza!Această cimbru încă dulce tocat bomboane, topping adaugă irezistibila aroma si decor pentru orice.Se adaugă imediat un crocanta krunch kote textura tratează dulce ca inghetata sandwich-uri sau cake pops.RECIPIENT RESIGILABIL : : convenabil recipient de plastic păstrează prospețimea și îl face ușor de utilizat și de depozitat.Se presara partea de sus a capacului îl face ușor de a distribui doar dreptul de suma de delicioase criza la toate dumneavoastră preferat de cușer gustări, rețete, înghețată și deserturi.Este perfect pentru inghetata sau desertul bar și fiecare petrecere de aniversare.Ușor pentru copii de a utiliza.GOURMET STROPEȘTE : Transforma casa ta intr-ți propriul salon de înghețată.Nostru crunch topping-uri pot fi folosite ca un strat între desert ca tort de înghețată, mouse-ul ceașcă sau brânză tort.Este certificata kosher și este disponibil în 4 arome delicioase.GLUTEN : Aceste fragile criza topping-uri sunt fără gluten, fără lapte și certificate kosher de STELE K. PRODUSE de CALITATE : Baker Alegerea surselor lume de arome unice de a oferi clienților noștri cu ingrediente de calitate și gourmet topping-uri.Nostru resalable containere păstra prospețimea și să facă copt și gătit ușor.Aroma : Untul De Arahide.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!