• Nuevo
50pcs de Plastic Clar Eticheta Titularul Pret, Raft de Sârmă Eticheta Clip Detașabil Eticheta Suport pentru Containere de Depozitare Coș de Etichete de Afișare Semn Deținătorii de Carduri cu Eticheta Insertii 6x4cm(50 buc Etichetă sunt Incluse)

50pcs de Plastic Clar Eticheta Titularul Pret, Raft de Sârmă Eticheta Clip Detașabil Eticheta Suport pentru Containere de Depozitare

clasificat:
RON 17.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Durabil Material : Realizate cu quanlity din PVC din material plastic de culoare clară, nu este ușor de a sparge, puteți clip si ia-o în jos cu ușurință.Din plastic Transparent poate proteja semn etichete de la care se încadrează off, și pentru a evita în interiorul etichetei deteriorat din cauza condițiilor meteorologice.Mare Cantitate Pachet : - Un singur pachet vine cu 50pcs de plastic transparent, suport de eticheta, 50pcs gol etichete de hârtie.Pune non-adezive etichete de hârtie în suportul, apoi atârnă eticheta din față a produsului pentru a afișa produsul perfect.Dimensiuni : Lungime x Latime : 2.4x1.6 inch/6x4cm, potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.Este ușor să le fixați pe raft fără efort, fără a utiliza alte unelte.Aceste etichete sunt un pic mai moi, care sunt convenabile pentru a introduce eticheta de preț.Aceste clip pe suport de eticheta Corespunzătoare pentru Depozitare, Containere Folosite ca Pret Eticheta Suport de Plastic Clar Sârmă Raft în magazin de vânzare cu Amănuntul/Supermarket; Mini Semn de Afișare Suport pentru personal de marcare elemente sau clasifica mărcile.Customer Service : Sfaturi Cald : nu este recomandat pentru a pune și scoate într-un timp scurt pentru a evita slăbirea.Suntem mereu aici pentru a vă oferi cele mai bune servicii, vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări produs, vom face tot posibilul pentru a rezolva problema.Eticheta noastre clip set inclusiv 50pcs necompletată eticheta de lucrări, puteți DIY și scrierea de elemente, după cum doriți, mai amuzant și organizat.Acest suport de eticheta perfectă a folosit ca eticheta clema de sarma raft în magazin/Supermarket, de asemenea, pentru mini semn de afișare suport pentru personal de marcare elemente sau clasifica mărcile.Pentru grosime adecvată (0.24"/0,6 cm) depozitare/coș coșuri suspendate, clar eticheta titularii disponibile pentru organizarea de lucruri pentru casa cămară, condimente, spălătorie, baie, debara, lenjerie de pat dulap, produse de curățenie, birou, meserii, loc de joacă, debara, imbracaminte si incaltaminte, etc.Dimensiuni(L x W) pentru etichetă titular : 2.36 x 1.57" (6x4cm).Dimensiuni(L x W) pentru gol lable autocolant : 2.36 x 1.57" (6x4cm). * Această etichetă suport potrivit pentru a seta de pe Compartimente de Depozitare, Coș sau sertar care grosimea este sau grosime mai mică decât 0.24"/0,6 cm. * Vă rugăm să asigurați-vă că se potrivește nevoie de dumneavoastră înainte de cumpărare. 1. Eticheta titularul DIMENSIUNE este 6x4cm (2.36 x 1.57"), MĂSURA raft coș înainte de cumpărare. 2. Fiecare set ambalate cu etichete goale cu dimensiuni adecvate, vă rugăm să folosiți etichetele incluse. 3. Aceste etichete suport înapoi clemă adâncime de 0,7 cm/0.28" pentru simplu pune, COMPATIBIL PENTRU GROSIME 0,6 cm/0.24", Dacă raft/coș prea subțire, ar putea fi ușor cad frecvent cu touch.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!