• Nuevo
Lenink 30buc Sârmă Raft suport de Eticheta din Plastic,Raft de Sârmă Eticheta Titular,Compatibil cu Metroul 1-1/4in Rafturi,Eticheta Zonă 3intr-Lx1.25în H (Etichetă de Hârtie Introduce Nu sunt Incluse)

Lenink 30buc Sârmă Raft suport de Eticheta din Plastic,Raft de Sârmă Eticheta Titular,Compatibil cu Metroul 1-1/4in Rafturi,Eticheta

clasificat:
RON 29.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Compatibilitate : Sârmă raft suport de eticheta compatibil cu Metroul și alte 1-1/4" sârmă rafturi,pentru a îmbunătăți eficiența de către asigurându-vă că totul are un loc.Ușor de Utilizat : pur și Simplu pune eticheta de hârtie în suportul și rupe cu ușurință sau elimina în orice moment,economisind timp.Convenabil și Durabil : Fabricate din plastic rezistent, nu ușor de deteriorat.Acesta vă oferă o modalitate simplă și eficientă de a dispun de prețuri,etichete UPC și alte informații.Dimensiuni : Lungime de Etichetă Zona : 3" ,Înălțimea Zonei Etichetei : 1.25", inclusiv 30buc.Nu include eticheta de hârtie.Ambalajul Include : 30pcs sârmă raft suport de eticheta.Vă rugăm să măsoare dimensiunea raftului înainte de cumpărare.6 luni super lunga perioada de garanție.Marginea detaliu de prelucrare, nu vă faceți griji despre margini ascuțite.Realizate din PVC de înaltă calitate material, nu ușor de a deteriora.Ideal pentru clar afișarea și citirea informațiilor.Pur și simplu pune suportul de pe raft și glisați în etichetă de hârtie.Ușor pentru a fixa sau scoate la va, făcându-l mult mai convenabil de a folosi.NOTĂ : Eticheta de hârtie introduce nu este inclus.Perfect compatibil cu stația de metrou și nexel 1-1/4" rafturi.Eticheta Zona : 3intr-Lx1.25în H. mărimea potrivită pentru robust și nu este ușor să cadă.Vă rugăm măsura raft înainte de a cumpăra pentru a asigura montarea corectă.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!