• Nuevo
ATPWONZ rezistent la apa 30buc poftă de mâncare Conectori Grăsime în aer liber Sigiliu Alege Sârmă Nuci de cabluri Electrice al Conectorului Negru/Alb

ATPWONZ rezistent la apa 30buc poftă de mâncare Conectori Grăsime în aer liber Sigiliu Alege Sârmă Nuci de cabluri Electrice al Conectorului

clasificat:
RON 25.76

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[Twist-de pe Design de Conector] Electronice impermeabil poftă de mâncare pe sârmă conector este un mod rapid și ușor de utilizat de proiectare pentru reparații cabluri de umiditate sau de coroziune medii. [Compatibile] Cablu Caietul de sarcini : Min # 22 / Max # 12 (AWG), conectorii cablurilor sunt disponibile pentru Exterior/Irigare, în aer liber/Electrice, Direct Îngropa și Joasă Tensiune de utilizare. [Ușor De Utilizat] Un pas de instalare, rezistent la apa, conectori de sârmă umplute cu gel de silicon, pre-răsucire a firelor este necesar, pur și simplu introduceți cablurile și răsuciți capacul. [Caietul De Sarcini] Max.Tensiune : 600 V max.construirea de sârmă (1000 V max.semne sau corpuri de iluminat) ignifuge rating : UL 94 V-0, izolare unsoare temperatură : -40℃ ~ 200℃. [Cerere] tip cablu : Cupru/Cupru, pentru sisteme de irigații și peisaj de iluminat, pentru conexiuni expuse la condens, apă, vapori sau praf.ATPWONZ cabluri Electrice Răsuciți Piulița Conectorului Admisibile cablu caietul de sarcini : Min # 22 / Max # 12, potrivit pentru un singur fir de sârmă de cupru, cu un singur fir de sârmă de cupru + multi-fir de cupru cablu de conexiune, piscină în aer liber, la sol și în subteran Alegere optimă, este înlocuitorul ideal pentru bandă și bandă rezistent la apa, perfect pentru irigarea grădinii și iluminat stradal facilități și rezistent la apa de cabluri cerințele de echipamente, supape, instrument de lumini, etc. Sigiliu rezistent la apa care Acestea funcționează la fel ca s, diferența este că ei au un anumit tip de material dielectric în interiorul și o diafragmă de tip sigiliu exterior, interne plin de izolație specială de etanșare grăsime, conectorul sigilate într-un stat, pentru a atinge perfect rezistent la apă și anti-scurt-circuit efect,în mod eficient a extinde durata de viață a conectorului.Ușor de instalat, trebuie Doar să conectați firul cu capul în conector, apoi roti, firul capul va fi de lichidare împreună, ferm fixat în interiorul conului de primăvară.Cablajul nu are nevoie de Pre-Twist line, nu este nevoie pentru a suda, nu au nevoie de banda de ambalare și orice instrumente Caietul de sarcini : Material : Izolatie din material plastic Tensiune : 600 V temperatura Nominală : 105℃ Izolare unsoare temperatură : -40℃ ~ 200℃ ignifuge rating : UL 94 V-0 Cablu Caietul de sarcini : Min # 22 / Max # 12 (AWG) Stripping lungime : 10 ~ 12mm Dimensiune : 22.9x11.4x11.4mm Culoare : Negru Pachetul include : 30 x cabluri Electrice Răsuciți Piulița Conectorului.

Proprietățile

Min # 22 / Max # 12, potrivit pentru un singur fir de sârmă de cupru, cu un singur fir de sârmă de cupru + multi-fir de cupru cablu de conexiune, piscină în aer liber, la sol și în subteran Alegere optimă, este înlocuitorul ideal pentru bandă și bandă rezistent la apa, perfect pentru g :
Sigiliu Rezistent La Apa :
Acestea funcționează la fel ca s, diferența este că ei au un anumit tip de material dielectric în interiorul și o diafragmă de tip sigiliu exterior, interne plin de izolație specială de etanșare grăsime, conectorul sigilate într-un stat, pentru a atinge perfect waterproo :
Usor de instalat :
Trebuie doar să conectați cablul capul în conector, apoi roti, firul capul va fi de lichidare împreună, ferm fixat în interiorul conului de primăvară. Cablajul nu are nevoie de Pre-Twist line, nu este nevoie pentru a suda, nu au nevoie de banda de ambalare și orice instrumente :
Caietul de sarcini:
Material:
Izolație de plastic
Tensiune:
600V
Temperatura Nominală:
105℃
Izolare unsoare temperatură:
-40℃ ~ 200℃
Ignifug de rating:
UL 94V-0
Cablu Caietul De Sarcini:
Min # 22 / Max # 12 (AWG)
Stripping lungime:
10 ~ 12mm
Dimensiune:
22.9x11.4x11.4mm
Culoare:
Negru
Pachetul include:
30 x cabluri Electrice Răsuciți Piulița Conectorului :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!