• Nuevo
LetSketch Grafica Desen Tableta de 10 Inch Comprimat Digital cu 8192 de Niveluri de Presiune, 5 Taste, Compatibil cu Victorii/Mac,cel Mai bun Cadou pentru Artist, Designer, Profesor, Amatori(Negru)

LetSketch Grafica Desen Tableta de 10 Inch Comprimat Digital cu 8192 de Niveluri de Presiune, 5 Taste, Compatibil cu Victorii/Mac,cel

clasificat:
RON 75.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【8192 Niveluri de Presiune】 : Adoptat electromagnetice tehnologia touch, dotat cu inteligenta chip, 5080 de înaltă definiție de ieșire, 230pp viteza de citire, desen eficient, accidente vasculare cerebrale netede, a restabili adevărata mână-pictura sentiment. 【5 Personalizate Taste】:Cu indicator LED lumină, taste suport orice combinație de operațiuni personalizate, cum ar fi zoom in / out, pentru a îmbunătăți eficiența de lucru și să ofere mai mult spațiu de creație. 【Compatibilitate】:Compatibil Windows 7 sau mai sus, Mac OS 10.0 sau mai sus.nu este disponibil pentru sistemul de OPERARE Chrome.După instalarea driver-ul, tableta grafica poate fi folosit în orice software. 【Zonă de Lucru mare 】:grafica dimensiunea este de 12.8" x 8.5" ; La wrok zona este 8.26" * 5.51".Ecran mare face să vă simțiți confortabil și convient în timp ce paiting. 【Portabil 】 : cantareste doar 750g, accidente vasculare cerebrale sunt la fel de delicate ca cele de o versiune de hârtie.și pot fi luate oriunde doriți, fără restricții.Let Sketch filosofia de brand este de a aduce un simplu, comod, sănătos și fericit de viață.Deoarece tableta Grafica a fost lansat, acesta a fost foarte apreciat.ABS material design este în condiții de siguranță, anti-toamna.Ultra-light body (doar 750g), ușor de transportat.Bun hardware necesită o bună software-ul de sprijin.Ca hardware-ul de intrare de instrument, Let Sketch Tableta Grafica poate fi combinat cu BR ,AI, Photoshop,flash și alte software de desen pentru a crea diferite stiluri de lucrări : pictură în ulei, acuarelă, Dacă credeți că nu este suficient, puteți defini, de asemenea, o singur!.În plus față de pictură, se pot face multe lucruri~ De exemplu, în aplicații de desen, puteți utiliza magazin Foto pentru prelucrarea imaginilor; în pictură aplicatii software pentru o pauză antrenantă și buna experiență de creație; în animație de producție, utilizarea Flash software-ul de aplicații, Printre ei; atunci când juca jocuri, sensibil senzor de viteză și poziționarea exactă a tabletei poate produce rezultate mai bune și să aibă o experiență de joc mai bună.

Proprietățile

Dimensiune:
325*213*11 mm, expand_prompt

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!