• Nuevo
Copii Tableta de 7 inch Copilul Tableta pentru Copii Ediția Tableta cu WiFi Dual Camera Copiilor Tableta pentru Copii mici de 32GB Android 10 cu Control Parental, Shockproof Caz, Google Play, YouTube, Netflix (Albastru)

Copii Tableta de 7 inch Copilul Tableta pentru Copii Ediția Tableta cu WiFi Dual Camera Copiilor Tableta pentru Copii mici de 32GB

clasificat:
RON 145.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【De învățare Și în Creștere În Plăcere】 : Acest copil tableta pentru copii vine cu efective de jocuri și aplicații care sunt concepute pentru copii de varsta 3-12 vizionarea desene animate,animale de învățare,de învățare, de haine,de învățare fructe,tastarea practici,monștri lupta,jocuri de memorie.Cu acest comprimat copii, copiii pot construi abilitățile și imaginația în plăcere. 【Siguranța de Protecție a Ochilor Ecran】 : 7 inch tableta pentru copii mici de a utiliza bună calitate, ecran cu LED-uri care ar putea rotație de 360 de grade, fără a murit schimbare de culoare full-vezi,ai grijă de copii ochi tot timpul. 【Copil-în condiții de siguranță Afară De La Cutie】 : 7 tableta pentru copii include controale mamă care fac ușor pentru a personaliza ecranul tabletei termenele stabilite obiectivele educaționale, filtru de conținut adecvat vârstei, și, de asemenea, extinde copil adecvate web, descărca noi aplicații și de a gestiona juca timp ce copilul tau creste. 【Copii Comprimat Mama Și Tata Minunat Helper】 : pentru Copii tablete pentru copii construit chiar și pentru cele mai dure Copii,două de culoare Copil-Dovada Caz și la 1 an garanție fără griji, oferind parintilor pace a minții și copiii libertatea de a juca. 【Copii Tableta Cu Dovada Caz】 : special conceput pentru a proteja copilul tău tableta de praf, lovituri și picături.În același timp, toate caracteristicile sunt accesibile, precise cut-out de porturi, camere video.O culoare mâner și un suport reglabil pe spate de caz permite copii mici pentru a merge hands-free pentru vizionarea clipurilor video și chat video cu acest copil comprimat.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!