• Nuevo
ZONKO Tableta de 10 inch 4G Tableta Telefon cu Dual Sim Slot pentru Card Android 10 Tablet PC, 4GB+64GB de Stocare Procesor Octa-Core,13MP Camera Dublă, WiFi Tableta cu Tastatura, Mouse-ul fără Fir, Stylus(Gri)

ZONKO Tableta de 10 inch 4G Tableta Telefon cu Dual Sim Slot pentru Card Android 10 Tablet PC, 4GB+64GB de Stocare Procesor Octa-Core,13MP

clasificat:
RON 331.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[4 G LTE apeluri și Dual Wifi] : 2 in 1, o combinație perfectă de telefon mobil și tabletă.Cu 4 G phablet caracteristică, tableta Noastră are Dual SIM care vă permit să aibă două numere de telefon într-un singur dispozitiv.Aveți atât Wi-Fi și 4 G/3 G/2 G opțiuni pentru conectivitate la internet.Ori de câte ori o conexiune Wi-Fi nu este disponibilă, vă puteți baza pe planul de date pentru a vă conecta la internet.Notă : CARTELA SIM NU este inclus. [64 GB de Stocare Interna] : La ZONKO Tableta are 4 GB+64 GB de stocare intern, este posibil să descărcați mai mult de 1 milion de Aplicații.Vine cu Bluetooth Tastatură, Mouse-ul fără Fir și pliabil de protecție caz, se pot flexibil transforma tableta intr-un laptop mode, modul telefon și calculator în modul pentru utilizare diferite - de tastare, navigare, jocuri, apeluri video sau vizionarea de filme, vă oferă nelimitat de caracteristici și capabilități pentru plăcerea dumneavoastră.Un cadou perfect pentru studenți, scriitori, bloggeri sau om de afaceri!. [Octa Core] : Ruleaza pe Android cele mai recente 10 Octa core 1.6 Ghz, PROCESOR de mare viteză și procesor vă permite să joace jocuri, vizionarea de filme, navigarea pe web, sau de lectură fluent, asigură buna funcționare și ultimate experiență multimedia și puteți multi-task, simultan, ori de câte ori doriți. [Android 10 Plăcintă OS] : Cea mai recentă versiune de Android sistem 10, standardul industriei pentru grafică de înaltă performanță.Arată de tone de noi aventuri pentru tableta.Ușor de multi-tasking, bogat notificări, widget-uri redimensionabile și adânc interactivitate.Dispozitivul va permite cea mai bună experiență pe dos. [Aparat Foto de 13 mp cu Ecran HD] : 10.1 inch comprimat are 13 MP camera din spate de 5 MP fata aparat de fotografiat, oferă imagini clare și stabile timp de răspuns.Aduce mai luminos fotografii la viață cu ajutorul mai largi unghiuri de vizualizare. 10 inch cu o reproducere precisă a culorilor, perfect pentru vizionarea de filme uimitoare, joc jocuri casual, citind cărți de benzi desenate, și de a face apeluri video. 2 G : GSM 850/900/1800/1900. 3 G : WCDMA, CDMA 850/1900/2100. 4 G LTE : Band 2/4/5/7/12/17. Indiferent dacă sunteți acasă sau la birou, sau în deplasare.Acest ZONKO tableta poate fi realizată în jurul valorii de, astfel încât să puteți folosi oriunde și oricând doriți.permite pentru a face un telefon prin intermediul Skype în caz de rețea.puteți captura vieții clipe minunate cu camera din spate și de transfer de fotografii sau clipuri video fără fir, prin intermediul built-in Bluetooth.tableta Android suporta Wi Fi, care te ține conectat ți prietenii și de rețea socială. ► Cartela de rețea sprijină : (cartela sim nu este inclus). 2 G : GSM 850/900/1800/19003 G : CDMA, WCDMA 850/1900/21004 G LTE : Band 2/4/5/7/12/17.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!