• Nuevo
Efaithtek Panda Drăguț Betisoarele și Bețigașele Restul Set Cadou, Reutilizabile din Lemn, Bețișoare Set cu Ceramică Betisoarele Titular și Roșu Cadou Caz pentru Nunta, Aniversare, Cadouri de Ziua de naștere (2 Perechi)

Efaithtek Panda Drăguț Betisoarele și Bețigașele Restul Set Cadou, Reutilizabile din Lemn, Bețișoare Set cu Ceramică Betisoarele

clasificat:
RON 105.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【2 Perechi Reutilizabile Betisoarele cu Panda Drăguț Titularul】- partea superioară cu panda sculptură design, crește sentimentul de elegant.Ceramica leneș panda titularii sunt foarte drăguț, va fi un cadou perfect pentru pand iubitor. 【Betisoarele Reutilizabile】- Mult mai durabile decât alte materiale.Nu se va topi sau se aplece ca de plastic sau melamină atunci când mănâncă ceva cald.Betisoarele de lemn sunt mai ecologice decât folosind betisoarele de unică folosință, ușor de curățat. 【Ușor de curățat】- aceste betisoarele de lemn pot fi ușor spălate cu apă curată; La design fără sudură asigură nu există nici petele rămase pe betisoarele; Ele sunt, de asemenea, mașină de spălat vase prietenos pentru curățare ușoară. 【Ușor Să Utilizați】- tradițională Chineză standard lungime(25cm) și ușoare.Drept și strâns betisoarele, un bun simt experiență, design anti-alunecare, nu este ușor să alunece atunci când cules de mâncare.Perfect pentru incepatori.Ideal pentru adulti sau copii folosește în mâncare Chinezească, salata, oală fierbinte, preparate din bucătăria Japoneză, sushi, supa cu taitei, coreeană GRATAR etc. 【CADOU PERFECT】- Betisoarele sunt furnizate într-un frumos proiectat cutie.Aceste elaborate și de înaltă calitate betisoarele va deveni elementul preferat.De asemenea, acesta este cadoul perfect pentru ziua de nastere, aniversare de nunta, ziua tatălui și ziua mamei, e excelent cadou pentru toată lumea!Ei vor face un cadou perfect sau suveniruri pentru familie, prieteni, co-lucrătorilor, sau chiar pe tine însuți !. ●Din lemn betisoarele sunt tradiționale în China, Japonia și Asia de Sud-est.Chineză stil din lemn betisoarele sunt alegeri bune în gătit și mănâncă.Materialul complet natural heath lemn este durabil și prietenoase cu pielea. ●Produsele noastre sunt finisate cu alimente naturale-clasa lac la lac, copac, fără BPA, PVC sau ftalati, în condiții de siguranță atât pentru copii cât și adulți.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!