• Nuevo
COOLJOB Taie Mănuși Rezistente, PU Acoperite cu Siguranță Mănuși de Lucru cu Prindere, Nivel 5 de Protectie, O Pereche, Gri, de Dimensiuni Mici (1 Pereche S)

COOLJOB Taie Mănuși Rezistente, PU Acoperite cu Siguranță Mănuși de Lucru cu Prindere, Nivel 5 de Protectie, O Pereche, Gri, de Dimensiuni

clasificat:
RON 15.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

De ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ TAIE și MĂNUȘI de PROTECȚIE - Anti taie mănuși de lucru de înaltă calitate, rezistentă la tăiere HPPE și fibră de sticlă.Fibre metalice gratuit pentru o senzație de moale și confortabil.Rezistentă la tăiere mănuși de lucru cu înaltă performanță nivel de tăiere 5 protecție.Patru dimensiuni disponibile, în adevărată mărime.Se potrivesc perfect pentru a proteja mâinile de tăiere sau frecare.EN388 nivel de tăiere 5 & ANSI A3 rezistentă la tăiere.CONFORTABIL, DAR DURABIL - 13-manometru tricotată fără bază oferă elastic și confortabil experiență.Ușor baza de poliester aeriseste din spate a mână, țineți mâinile cool & dry pentru toate confortul de zi.Mare la abraziune, rezistent si rezistent la rupere pentru o durată lungă de timp.Lungă extinsă, manșetă elastică pentru a proteja încheietura mâinii și să păstreze murdărie nedorite afară.MĂNUȘI de LUCRU CU GRIP - Ultra usoare strat de poliuretan oferă dexteritate pentru lucrare prețioasă.Superior anti-prindere capacitate atunci când se lucrează cu cuțite, mandoline, sticlă, foi de metal și obiecte ascuțite.Fiabile de control cu instrumente.Suficient de moale pentru a reduce oboseala mâinii după uzura de zi toate.Mașină de spălat tăiat de protecție mănuși de lucru pentru ușor de curat si mai mult timp de serviciu.MULTI-SCOP - pentru Bărbați mănuși de lucru sunt perfecte pentru sculptură în lemn, tamplarie, grădinărit, BRICOLAJ, asamblare, aparat de fabricație, industria auto, construcții, întreținere, manipulare a materialelor, foaie de lucru din metal, metal manipulare.Pentru fabrici, de origine îmbunătățire, DIY, ori de câte ori aveți nevoie de o protecție suplimentară împotriva taie sau abraziuni legate de locul de muncă.DEVOTAT CLIENT SERVICE - Autentic COOLJOB cut dovada mănuși, marcă înregistrată în S. U. A. Pentru S. U. clienților, oferim O Lună de Încercare Gratuită și acces Gratuit la Viață Client Service.Satisfacție Garantată.Dacă nu, noi vă vom trimite o înlocuire gratuită sau emite o rambursare completă.EN388 nivel de tăiere 5 & ANSI A3 rezistentă la tăiere.A proteja de tăiere, abraziune sau puncție.Respirabil si flexibil pentru toate confortul de zi.Excelenta rezistenta la abraziune.Anti-alunecare atunci când se lucrează cu instrumente.Non-alunecare prindere în uscat și umed condiții.Se potrivesc perfect pe încheietura mâinii.Păstrează murdăria și praful.Extinde manșetă lungă pentru a proteja încheietura mâinii.Totuși suficient pentru utilizarea perioadă lungă de timp.Experiență confortabilă și se potrivesc perfect.Subțiri și ușoare de acoperire pentru lucrare prețioasă.Ușor de pe și în afara.Reduce oboseala mâinii.Mașină de spălat pentru o durată lungă.Pentru sculptură în lemn, tamplarie, de grădinărit, de asamblare.Pentru aparat de productie, auto, constructii.Pentru manipularea materialelor, foaie de lucru din metal, metal manipulare.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!