• Nuevo
KingCamp 3D Auto-Umflarea Camping Pad pentru Camping Gros 3.94 Inch Camping Saltea cu 30D Poliester Camping Saltea pentru Cort. (1person)

KingCamp 3D Auto-Umflarea Camping Pad pentru Camping Gros 3.94 Inch Camping Saltea cu 30D Poliester Camping Saltea pentru Cort. (1person)

clasificat:
RON 399.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[3.94 inch] De 3.94 inch grosime de dormit pad oferă o valoare R de 9.5. Mare valoare R vă poate oferi caldura de acasa pe vreme rece.De înaltă rezistență burete pernă oferă excelente de amortizare si suport pentru camping, astfel încât nu veți simți pământul. [Confort de neegalat] structura 3 D oferă de înaltă suport pentru spate, ca mișcare pat aer liber,În același timp, diamant tăiat suprafață oferă un masaj confortabil pentru spate.Să vă bucurați de frumusețea de noapte. [Umflă Rapid] duza universala poate oferi rapidă a inflației și deflației.Atunci când cele două supape sunt deschise, se va umfla de la sine, fără o pompă.Control Strict de calitate, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre scurgeri de aer.(Dormit pad poate umfla încet din cauza compresiei în geantă pentru o lungă perioadă de timp.Doar câteva respirații poate regla nivelul de suport). [Design durabil] Acest camping saltea este facut din 30 D întinde pânză cu strat TPU, care este prietenos cu pielea, rezistent la apa, rezistent la rupere si foarte rezistent. [Ușoare și ușor de transportat] gonflabile dimensiunea este de 78.0x29.9x3.94inch, dar dimensiunea ambalajului este de numai 31.9xΦ7.5 inch, are o greutate 7.7 kg, și vine cu un Oxford pânză sac de compresie, care este convenabil pentru a transporta.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!