• Nuevo
3D Model Floare de Turnare Coaja Lipi de Perete de Frontieră pentru Decor Acasă Baie Bucatarie,4 inch cu 16,4 picioare(de Aur)

3D Model Floare de Turnare Coaja Lipi de Perete de Frontieră pentru Decor Acasă Baie Bucatarie,4 inch cu 16,4 picioare(de Aur)

clasificat:
RON 23.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Size : 4.2x100" (L*W).Măsurile de aproximativ 4 inch largă de 16.5 metri lungime.(10.5 cm x 5 M).DURABIL si USOR DE instalat : pur și simplu COAJA de&LIPI.Nu există măsură-și-a tăiat grilă pe suport de hârtie pentru tăiere.FOLOSIT PENTRU OCAZII : Perfect pentru camera de zi, dormitorul, camera de studiu, sala de mese, hol, TV peretele din fundal.AUTO-ADEZIV si DETASABIL : Coaja de pe suport adeziv de hârtie și stick la orice uscată suprafață plană.Folosind heatgun și instrumente pentru a face proiectul de bine.NOTE : Cumpara destul de role, la o dată pentru a se asigura că acestea provin din același lot, pentru a evita diferențele de culoare.Dimensiune : 4inch x 196inch,aproximativ 10cm x 5meters.Caracteristici : Impermeabil,material PVC,doar coji de fructe și stick-ul,aplica cu ușurință.Aplicații : living,baie,bucatarie,dormitor,perete,tavan,geam si orice suprafață netedă.Încercați să aducă o mică schimbare pentru viața de zi cu zi!.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!