• Nuevo
Wowagoga 100buc Culoare Argintie Crizantema Stil de Ou Tartă cu Mucegai, Cupe de Ou, Prajitura Mucegai, Folie de Aluminiu Ou Tarta/Tort de Copt Ceașcă de uz Casnic de Copt și produse de Patiserie Instrumente (8541883039)

Wowagoga 100buc Culoare Argintie Crizantema Stil de Ou Tartă cu Mucegai, Cupe de Ou, Prajitura Mucegai, Folie de Aluminiu Ou Tarta/Tort

clasificat:
RON 20.38

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Material : folie de aluminiu, de unica folosinta.Dimensiune : diametru de Top : 2.56 Inch; partea de Jos diametru : 1.77 Cm; Adâncime : 0.79 Inch.Eco-prietenos, produse alimentare material de calitate, liber de produse chimice, în condiții de siguranță pentru contact cu produsele alimentare.Durabil, miros și rezistent la umiditate face acest lucru tigaie mare pentru orice bicarbonat de sarcina.În plus față de tarte cu ou, de asemenea, o alegere bună pentru a face jeleu, budinca, cookie, briosa cupcake și prăjituri mici.Crizantema Stil De Ou Tartă Cu Mucegai.Material : folie de aluminiu, de unica folosinta.Eco-prietenos, produse alimentare material de calitate, liber de produse chimice, în condiții de siguranță pentru contact cu produsele alimentare.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!