• Nuevo
KIMISS 12V HD LCD Termometru Digital Temperatura Apei Indicator Contor Kit pentru Honda, Kawasaki, Yamaha, Suzuki, Motociclete, Curse, Scuterul (Lumină Roșie)

KIMISS 12V HD LCD Termometru Digital Temperatura Apei Indicator Contor Kit pentru Honda, Kawasaki, Yamaha, Suzuki, Motociclete, Curse,

clasificat:
RON 44.18

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Planul începe de la data achiziționării.Produs avarii și defecțiuni sunt acoperite după garanție de producător.Fără costuri suplimentare pentru reparatii - piese de schimb, forței de muncă, și de transport maritim sunt toate incluse.Anula oricând, rambursare completă în termen de 30 de zile.Valori cu cadouri.Ușor susține procesul - depune o cerere oricând 24/7 prin intermediul app mobil, on-line sau prin telefon. . 【Brand Si Noi】100% De Brand Nou Motocicleta Termometru Digital, Termometru Gamă De Afișare : 0-120 Grade Celsius. 【Universal se Potrivesc】voltmetru Universal se potrivesc pentru cele mai multe 12 V motociclete, curse, scuterul si etc. 【High-definition ecran LCD】High-definition ecran LCD, afiseaza cu acuratete temperatura de date. 【Funcție de avertizare】atunci Când temperatura este de peste 120 de grade celsius contorul va clipi pentru a avertiza. 【Simplu design & Calitate Stabilă】rofessional de fabricație și un design simplu, impermeabil și în condiții de siguranță pentru a expune la lumina soarelui. 【Universal se Potrivesc】voltmetru Universal se potrivesc pentru cele mai multe 12 V motociclete, curse, scuterul si etc. 【Brand Si Noi】100% De Brand Nou Motocicleta Termometru Digital, Termometru Gamă De Afișare : 0-120 Grade Celsius. 【High-definition ecran LCD】High-definition ecran LCD, afiseaza cu acuratete temperatura de date. 【Funcție de avertizare】atunci Când temperatura este de peste 120 de grade celsius contorul va clipi pentru a avertiza. 【Simplu design & Calitate Stabilă】rofessional de fabricație și un design simplu, impermeabil și în condiții de siguranță pentru a expune la lumina soarelui.Culoare : (Lumină Roșie).

Proprietățile

Starea:
100% De Brand Nou
Element nume:
Motocicleta Universal Termometru
Material:
ABS
Culoare:
Negru
Culoare Iluminare Din Spate:
Albastru
Termometru Gamă De Afișare:
0-120 ° c
Avertizare temperatura gama:
Dacă temperatura ajunge la 120 de grade Celsius sau mai sus, ecranul clipește de avertizare
Utilizarea tensiune:
DC12V
Interval De Temperatură De Funcționare:
-10 ° C la +60 ° C
Umiditate și test de rezistență la apă:
JIS D0203 S2
Rezistent la apa:
Da
Culoare Iluminare Din Spate:
Rosu / Albastru (Opțional)
Circular De Apă Indicator De Temperatura Dimensiuni (D * H):
40 * 11mm / 1.6 * 0,4 in
Senzor De Temperatura Dimensiuni:
Senzor de temperatură fir
Greutate Pachet:
Approx. 200g / 7.1oz
Montarea:
Universal se potrivesc pentru 12V Motociclete
Modele aplicabile:
pentru Seria:
pentru Kawasaki Serie:
pentru Yamaha Seria:
pentru Honda Serie:
(Notă:
Sunt multe alte modele care se pot potrivi pentru ea)
Metoda De Cablare:
Roșu - Putere Polul Pozitiv/Întrerupătorului Principal DC 12V :
Negru - Polul Negativ :
Albastru - Lumina LED-uri :
Pachetul inclus:
1 * Display Corp :
1 * EVA Inserați codul Bumbac :
1 * Cablu Senzor :
1 * Temperatura De Detectare De Semnal Cablu :
1 * 1/8 NPT Senzor de Temperatură :
2 * Terminale :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!