• Nuevo
Jnnicoog Titularul de Hârtie Igienică cu Raft, Negru Mat Suport Hartie Igienica, Hartie Igienica rola Titular, Baie Adeziv pe Suport de Hârtie Igienică de Oțel Inoxidabil SUS 304 Moderne Suport Prosop de Hârtie.

Jnnicoog Titularul de Hârtie Igienică cu Raft, Negru Mat Suport Hartie Igienica, Hartie Igienica rola Titular, Baie Adeziv pe Suport

clasificat:
RON 29.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

DESPRE PRODUSUL NOSTRU : titularul de hârtie Igienică cu raft de 304 din oțel inoxidabil, rugina și rezistent la coroziune.Ideal pentru medii umede, cum ar fi baie și bucă.METODA de INSTALARE : Noastre oferă 2 opțiune de instalare. 1,banda adeziva, fara gaurire, doar coaja de pe film de 3-M auto-adeziv-pad si stick-l pe perete neted suprafață. 2,montat pe perete, ambalarea include șuruburi și dibluri.La MODĂ ȘI PRACTICALl : arata Foarte elegant。puteți organiza, de asemenea, o mulțime de lucruri, cum ar fi plante bonsai, i Phone X Max, telefon cu ecran mare, odorizant de aer, difuzor Bluetooth, servetele umede sau containere, tesuturile faciale, etc. MONTAREA măsuri de PRECAUȚIE : potrivit pentru toate tipurile de pereți, cum ar fi : plăci ceramice, marmură, piatră, metal, sticlă etc. asigurați-vă că pentru a curăța suprafețele de perete înainte de instalare. (Nu este potrivit pentru zid din blocuri de calcar, hârtie de perete sau perete vopsit sau suprafețe denivelate.).SERVICII de GARANȚIE : Ca o înaltă calitate de vânzător, vom fi 100% responsabil pentru tine.dacă aveți orice problemă de titularul de hârtie igienică cu raft , vă rugăm să contactați cu noi, cu siguranta ne va oferi o soluție satisfăcătoare în termen de 24 de ore.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!