• Nuevo
Inel de ceară Toaletă Kit,include Flanșe și Șuruburi pentru reinstalarea toaletă,Potrivește 3-inch sau 4 inch Deșeurilor Linii(2 BUC)(Foarte Gros).

Inel de ceară Toaletă Kit,include Flanșe și Șuruburi pentru reinstalarea toaletă,Potrivește 3-inch sau 4 inch Deșeurilor Linii(2

clasificat:
RON 39.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[Sursa] Extra gros de toaletă inel de ceară include cauciuc negru pâlnii de lungă durată miros și apă-dovada de etanșare.Spune la revedere de la canalizare miroase, scurgeri de probleme sau neplăcut de gaze. [Calitate Premium] Gros de toaleta ceara cu garnitura Originală de Cauciuc este moale și flexibil, să fie ajustate pentru podea neuniformă.Metal șurub pentru ciclul de viață lungă. [Universal] Această gros toaletă sigilii dedicat pentru toate marcile cu 3-inch și 4-inch deșeurilor linii/ scurgere de deschidere, este perfect pentru instalații noi sau înlocuirea vechi vas de toaletă. [Easy pentru a instala] Toaletă flanșă este ușor de a instala și de a înlocui, kituri noastre conține deja toate accesoriile necesare, inclusiv 2 bucăți groase de toaletă inel de ceară, 4 piese, dulap șuruburi, 4 piese de fixare șaibe, 4 bucăți de metal șaibă și 4 buc piuliță de blocare. [Timp de garanție] 5 ani garanție.Culoare : Foarte Groasă.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!