• Nuevo
120 BUC Cadou de Crăciun Numele Etichete Autocolante, Xmas autoadezive, Etichete de Cadou, de la Crăciun Numele Autocolante pentru Cadouri Ambalaje Decorative Prezinte Etichete de Crăciun Hârtie de Ambalaj Decor (Roz)

120 BUC Cadou de Crăciun Numele Etichete Autocolante, Xmas autoadezive, Etichete de Cadou, de la Crăciun Numele Autocolante pentru

clasificat:
RON 21.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Ceea ce Veți Obține : - Un total de 120 de mare cadou de Crăciun de tag-uri.Fiecare set contine 10 coli de cadou de Crăciun autocolant etichete, fiecare foaie cu 12 piese tag-uri cadou.Auto-adeziv.De Crăciun diferite elemente de model, sunt folosite pentru a adăuga un chic de culoare pentru cadouri de Crăciun.Dimensiune mare : dimensiunea de fiecare Crăciun eticheta autocolant este de 3,3 cm x 2.1 cm.Am rezervat spațiu pentru scris.Deci, este foarte convenabil de a folosi.Materiale de inalta calitate : Realizate din hârtie de înaltă calitate, care este ușor pentru a scrie pe.Puteți scrie fără probleme cu pixuri diferite.Vine cu auto-adeziv pe spate, convenabil pentru tine pentru a lipi pe diferite obiecte.Crăciun Temă de Design : Acestea excelent cadou etichete autocolante sunt bazate pe tema de Crăciun minunat, cu festivă și culori pline de culoare, și au, de asemenea, diverse clasic și elemente interesante, cum ar fi : cadouri, fulgi de zăpadă, Moș Crăciun, pălării de Crăciun, focuri de artificii, reni și așa mai departe.Plin de o puternică atmosferă de Crăciun.Smart Decor de Crăciun Opțiuni : Aceste mare cadou de Crăciun tag-uri sunt potrivite pentru decorarea de diverse cadouri de Crăciun.De exemplu, cutii de cadouri de Crăciun, felicitări de Crăciun, de Crăciun, cadouri, etc. Rafinat etichete și autocolante se conecteze și să dea cadouri, exprimându-și infinite binecuvântări și dragoste.Culoare : Roz.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!