• Nuevo
Domnul și Doamna Toppers Tort, KOOTIPS din Lemn de Nunta Tort Fân Petrecere Decorare Tort (Domnul și doamna cake topper-O)

Domnul și Doamna Toppers Tort, KOOTIPS din Lemn de Nunta Tort Fân Petrecere Decorare Tort (Domnul și doamna cake topper-O)

clasificat:
RON 19.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Domnul și Doamna tort fân dimensiune : figurina pentru tort dimensiune 15 x 11 x 0,3 cm/ 5.9 x 4.5 x 0,1 cm, dimensiune comună pentru cele mai multe, de obicei prăjituri, decora petrecerea de nunta.Larg de aplicare : potrivit pentru nunta, logodna, zi de naștere, sărbători, petrecere de aniversare și alte ocazii speciale, adauga eleganta la petrecerile tale.Cake topper material : acest tort fân este făcut din lemn de calitate, în condiții de siguranță pentru a introduce în tort, margini netede, fără bavuri, nu va zgâria mâna, ușor de utilizat.Salvați ca un memento : pur și simplu scoateți tort joben după petrecerea peste și puteți salva acest special topper ca o țină dumnezeu de ani de zile să vină, să-ți dau o amintire dulce.Dacă nu vă place acest articol, puteți contractului ajuta să facă schimb de un altul sau de restituire.Culoare : Domnul și Doamna Cake Topper-o.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!